Vladimir Putin: O ženidbi pošto uda Ljudmilu

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je izjavio da će razmisliti o ženidbi pošto prethodno uda svoju bivšu ženu Ljudmilu.

Izvor: Beta

Četvrtak, 17.04.2014.

14:25

Default images

U direktnoj televizijskoj emisiji u kojoj odgovara na pitanja građana, Putin je na pitanje kada će "zemlja videti novu prvu damu", kazao:

"Najpre moram da udam svoju bivšu ženu Ljudmilu Aleksandrovnu, a onda da porazmislim o sebi", rekao je Putin, što je bilo propraćeno smehom i aplauzom gostiju u studiju.

Zvanični Kremlj je početkom aprila potvrdio da je razvod ruskog predsednika Vladimira Putina od supruge Ljudmile, sa kojom je u braku proveo 30 godina, okončan.

U Putinovoj zvaničnoj biografiji na sajtu Kremlja je još 27. marta stajalo "Oženjen. Supruga Ljudmila Aleksandrovna Putina", dok se sada samo navodi da predsednik ima dve ćerke, dok se prva dama uopšte ne pominje. Putinov portparol Dmitrij Peskov je u izjavi za rusku agenciju Itar-Tas potvrdio da je "razvod okončan".

Bračni par Putin je u junu prošle godine izdao iznenađujuće saopštenje o tome da će se posle tri decenije braka razvesti. "To je bila zajednička odluka", rekao je tada Putin, dok je njegova supruga izjavila: "Brak je gotov, jer se praktično nikad nismo viđali" i dodala da je reč o "civilizovanom razvodu".

Putinov privatni život je već neko vreme predmet tračeva, pri čemu ga neki povezuju sa bivšom gimnastičarkom, a sadašnjom članicom Dume Alinom Kabajevom.

Putin je tokom maratonskog razgovora sa građanima odgovarao i na šaljiva pitanja o vraćanju Aljaske ("Jednom smo je prodali, ne treba nam više, imamo dovoljno hladne teritorije"), ali i o odnosu sa predsednikom SAD Barakom Obamom.

Pitanje šestogodišnjaka je glasilo "da li mislite da bi vas Obama izvukao iz vode da vidi da se davite", a odgovor "Ne želim da se davim. Ne mislim da imam blizak lični odnos sa Obamom. Mislim da je Obama hrabra i dobra osoba. Sigurno bi me izvukao". .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: