Da li vas sramote roditelji na društvenim mrežama?

Mnogi mladi ljudi često osećaju stid zbog fotografija koje objavljuju njihovi roditelji. Novo istraživanje pokazalo je da se 25 posto ispitanika osećalo nelagodno zbog fotografija na kojima su oni, a koje su njihovi roditelji objavili na internetu.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

11:36

Default images

Dvadeset i jedan posto ispitanika je osećalo nelagodu zbog fotografija na kojima su njihovi roditelji. Zanimljivo je i da majke više vremena provode na internetu nego očevi, prenosi portal Klix.ba. To objašnjava post jedne majke na zidu na Fejsbuku njenog sina:

"Želim da znate da on više nije na Fejsbuku zbog odluka koje je doneo danas. Objavio je privatne informacije o nekome... Mislim da je trebalo da zna kakav je osećaj kada se situacija promeni. Piškio je u krevet do svoje osme godine"...

Na vreme odlučite želite li među prijateljima na Fejsbuku imati svoje roditelje. Prva svađa bi možda mogla da izazove javno sramoćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: