Zlatni krug – specijalno uskršnje izdanje

Televizija B92 organizuje specijalno uskršnje izdanje Zlatnog kruga, humanitarnog karaktera, u kojem učestvuju naša TV lica. Svi oni čine tim B92, ali kada se nađu jedni protiv drugih postaju ljuti protivnici, željni pobede.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

09:23

Default images

Gledate ih svakodnevno u emisijama na B92 i tamo se svakako dobro snalaze. A kako će se snaći u potpuno drugačijem okruženju? Saznaćete neke detalje iz njihovih života koje do sada niste znali.

U svakom slučaju zagarantovana je dobra zabava, dobar provod i šansa da se osvoji novac koji će biti upotrebljen u dobrotvorne svrhe. Sav novac biće prosleđen u Fondaciju B92 za akciju “65+ pokret za brigu o starijima”.
Foto: PR B92
U uzbudljivoj i zanimljivoj borbi učestvuju četiri ekipe: Bulevar B92 (kapiten Nevena Madžarević) Bulevara u 5 do 5 (kapiten Miloš Urošević). Redakcija Sporta (kapiten Nina Kolundžija) i Vesti (kapiten Ivana Konstantinović).
Foto: PR B92
.
Foto: PR B92
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: