Sajt zagovara preljubu: Samo nemojte da vas uhvate

"Savršena preljuba" može biti pozitivna stvar, ako uspe da učvrsti ili spase nečiji brak, tvrdi Noel Biderman, osnivač sajta "Ashley Madison".

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

19:55

Default images

Sajt je specijalizovan za upoznavanje i spajanje partnera i ima impozantnih 24 miliona registrovanih članova. Muškarci na ovom sajtu plaćaju registraciju, a ženama je prijava besplatna.

Slogan portala je: Život je kratak, upustite se u preljubu, a Biderman korisnicima poručuje: "Činite šta želite, samo nemojte da vas uhvate".

Internet stranicu pokrenuo je kako bi oženjenim muškarcima i udatim ženama omogućio da ostvare tajna poznanstva. Ali objašnjava i da on nudi samo tehničku pomoć kako bi se ljudi spojili, a afera ne bi razotkrila.

Biderman je i sam oženjen i iskren kada je posredi njegova porodična situacija.

"Ako u narednih desetak godina moj seksualni život u braku zamre, ne želim da živim u celibatu", rekao je za Telegraf.

"Imam divnu decu, predivnu porodicu, bogat sam - ali ne bih sve to prokockao samo zbog seksa. Ne, ne bih se rastao, ali bih se verovatno odlučio za preljubu. To može da učvrsti brak. Bitno je samo da ne budete uhvaćeni", tvrdi on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: