Stiven Kolber je novi kralj emisije "Kasno uveče"

Stiven Kolber, autor "Kolberovog izveštaja" zameniće Dejvida Letermana u slotu emisije "Kasno uveče" kao voditelj programa na kanalu CBS, prenose američki elektronski mediji.

Izvor: B92

Petak, 11.04.2014.

09:48

Default images

"Kolberov izveštaj" će zameniti Letermanovu emisiju kada se on povuče iduće godine. Kako je saopštio CBS, ugovor sa Kolberom je potpisan na pet godina.

Leterman je vodio svoj šou na CBS-u od 1993, dok se na NBC-u emitovao od 1982. do 1992. U subotu puni 67 godina i prošle sedmice je saopštio da planira da se penzioniše. "Kolberov izveštaj" je nagrađivani šou, koji je pokrenut 2005. godine na kanalu "Comedy Central".

Mediji su spekulisali da bi Letermana mogli da zamene i Nil Patrik Haris koji je glumio Barnija Stinsona u „Kako sam upoznao tvoju majku”, voditeljka poslednje dodele Oskara Elen Deženeris, kao i komičari Čelzi Hendler, Tina Fej, Ejmi Šumer, Luis Si Kej i Džon Stjuart.

"Ima inventivan humor; prati ga mlada publiku, što je veoma važno za oglašivače kasno veče i, možda najznačajnije, na mestu je koje je do sada davalo zvezde večernjih emisija”, pisao je pre nekoliko dana Njujork Tajms.

Na Komedi sentralu, Kolber je bio „zvezda iza još veće zvezde” - Džona Stjuarta koji je takođe među pominjanima za naslednika Letermana, mada više stidljivo, pošto je vodeći komičar na "Komedi Sentralu."

Kolber ima 50 godina, i "u pravom je dobu da izbije na udarno mesto televizijske zabave", a kako piše Hafington post, njegov ugovor za „Kolberov Riport” važi do kraja godine, dok je Leterman najavio povlačenje 2015, što bi bilo idealno za obojicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: