"Žene treba da su žene, a muškarci muškarci"

Kirstin Danst je praktično odrasla u Holivudu, budući da se na filmskom setu prvi put pojavila kada je imala tri godine.

Izvor: Huffington Post

Subota, 05.04.2014.

12:32

Default images

Ipak, ima prilično konzervativno shvatanje veza i odnosa između muškaraca i žena.

Za novo izdanje Bazaara ona je rekla:

"Osećam da je ženstvenost pomalo podcenjena. Svi moramo da imamo posao i sami zarađujemo, ali ostajanje kod kuće, briga o domaćinstvu, kuvanje, majčinstvo – to su vredne stvari koje je ostvarila moja majka. Nekada vam je potreban i vaš vitez u sjajnom oklopu. Muškarci treba da budu muškarci, a žene žene. Tako veze funkcionišu".

Svetionik feminizma glumica je nazvala "glupim, na neki način".

Iako nije poznato da li Kirsten praktikuje ono što propoveda, ona očigledno ne sedi skrštenih ruku. Trenutno je u vezi sa kolegom Garetom Hedlundom i to još od 2012.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: