Nedeljni horoskop za period od 24.03. – 30.03.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.03.2014.

00:00

Default images

Ovan

Položaj vladara vašeg astrološkog polja hrane govori da se dovoljno ne bavite načinom ishrane, mnogo vremena ne posvećujete pripremanju jela, više ste praktični i opredeljujete se za polu gotovu hranu. Ako ova navika kod vas traje duži period, sve manje i manje uživate u hrani, gubite apetit. Domaća kuvana jela, bila bi pravo rešenje.

Posao

Svi oni koji očekuju dobitak zaposlenja, kroz rad u zatvorenim ustanovama (škola, bolnica, laboratorija…), ove nedelje će imati više sreće. Dok zaposleni, moraju biti diskretni, svoje namere nije preporučljivo bilo kome da poveravate. Ono što vam se dešava u domu, pa to bila i sreća, ne delite sa kolegama.

Novac

Ideje koje želite da sprovedete, a od vas zahtevaju puno vremena i odricanja, a mogle bi vam doneti dobru zaradu, u ovom periodu nisu preporučljive. Ubrzo bi izgubili interesovanje. Kroz udruživanja, kao i emotivnog partnera, najbezbolnije rešavate finansijske probleme, kao i veće kupovine za dom.

Ljubav

Vladar vašeg astrološkog polja ljubavi, upravo je ušao u vaše sazvežđe. Tu će boraviti i narednih mesec dana. Ušli ste u sjajan period za ljubav i ljubavna ostvarenja. Data vam je šansa, da lakše sprovedete svoja očekivanja, kako sa stalnim ili bračnim partnerom, tako i ukoliko želite nešto novo. Izbor i odluka mora biti u skladu sa vašim trenutnim potrebama, ako želite zadovoljavajuća ostvarenja. Svojim neobičnim idejama, razbijate monotoniju koja je zavladala u vezi ili braku. Nagle promene i vaša dobra organizacija, prijaće i vašem partneru. Trenutno prepoznajte osobu koja vam u nečemu odgovara i ulazite u novu vezu, bez razmišljanja. Sada vam ne bi prijale emotivne i preosetljive osobe. Isuviše ste razigrani i spremni na izazove. U ovom periodu, pozitivno vas pokreću osobe iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strelac. Bilo bi uzajamnog dokazivanja, na razdragan način.

Zdravlje

Takmičarski ste nastrojeni ove nedelje. Ako želite da promenite neke loše navike, pravo je vreme za to.

Bik

Usmereni ste na budućnost. Zapažate činjenice, u kom pravcu vas vodi uobičajeni način ishrane. Svesni ste šta je potrebno da menjate. Većina je spremna da svoje zaključke sprovede u delo. Međutim, tu su i oni koji samo konstatuju, a nemaju dovoljno snage da svoja saznanja pokrenu. Bilo koji vid kreativnosti u pripremanju jela, mogao bi biti dobar stimulans.

Posao

Venera vam daje veliki stimulans. Ponovo vam se daju neke prilike, kontakti i susreti, kojima niste posvetili dovoljno pažnje u prethodnom periodu, a trebali ste. Ima tu i nekih novih momenata i dešavanja, koja na vas pozitivno deluju. Međutim, ove nedelje nećete uspeti ništa da pokrenete. Budite strpljivi i ne rasipajte svoju energiju uzalud.

Novac

Objektivnim prihvatanjem svoje trenutne finansijske situacije, znaćete koji je najbolji sledeći korak. Usmerite svu energiju ka poslovima koji su vam uvek donosili samo dobro. Pratite svoju intuiciju, naći ćete prava rešenja za probleme, ali i ići sigurnim putem ka konstantnom poboljšanju finansija. Novac preko putovanja.

Ljubav

Odlazeći na seminar, poslovni sastanak ili okupljanje sa kolegama, ponovo ćete sresti osobu koja je na vas ostavila pozitivan utisak pri prvom susretu. Mogli bi primetiti da neko od poznanika, počinje sasvim drugačije da vas gleda, kao da vam se pritajeno udvara. Ako se radi o osobi iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba, doći će do nežne ljubavne priče, koju bi za početak držali u tajnosti. Odlaskom u posetu kod bliskih rođaka ili na kraće putovanje, optimistički raspoložena osoba, osvojiće vas na prvi pogled. Ovo bi bila vrlo skladna i sretna veza. Partner ima neki kontakt sa inostranstvom ili često putuje. Preko nekoga se pokreće mogućnost pomirenja sa bračnim partnerom, kao i u vezama koje su trajale duže od godinu dana. Nalazite se u povoljnom periodu za ljubavna ostvarenja, kroz sve aktivnosti u kojima budete učestvovali ove nedelje. I slučajni susreti i poznanstva, omogućavaju ljubavnu priču.

Zdravlje

Skloni ste prehladi i upalama.

Blizanci

Jupiter koji već duži period boravi u Raku, sigurno vam donosi probleme sa apetitom. Povremeno niste u mogućnosti da obuzdate svoju potrebu za hranom. Do srede se odlučite šta vam je prihvatljivo da preduzmete, promenite u načinu ishrane i postepeno počnite da sprovodite. Rigorozne dijete vam se ne preporučuju.

Posao

Nezadovoljstvo ili pritisak na radnom mestu, prihvatite kao neminovnost. Mirujte i ne pokušavajte da menjate, nećete uspeti da promenite, ma koliko se trudili. Čak i ako doživite nepravdu, pustite situaciju da teče, kako bi u skorijoj budućnosti okolnosti počele da rade za vas. Disciplina i odgovornost su najbolje rešenje.

Novac

Iako vam je astrološko polje novca najbolje postavljeno, ove nedelje bi mogli propustiti dobitak, možda stimulaciju ako uđete u sukobe, vidno pokažete neko nezadovoljstvo. Ako svoje unutrašnje doživljaje, zadržite za sebe, nadajte se lepom prilivu novca. Svaki tajni dogovor, najviše obećava. Pratite svoju intuiciju.

Ljubav

Ne dozvolite da trenutni problemi koje imate na radnom mestu, utiču na odnos sa vašim partnerom. Sitničavost i kruto ponašanje, bi vas moglo udaljiti od voljene osobe. Svi oni koji nisu raščistili sa prošlošću, trebali bi naći načina da obnove taj odnos. Da daju još jednu šansu. Ako je iskrena ljubav između vas i partnera, pomirenje će biti izuzetno uspešno. Međutim, ako ponovo dođete do saznanja, da vam ova veza samo oduzima životnu radost, bez opterećenja ćete završiti ovu priču. Tek tada ste spremni za nešto novo. Ulazak u duplu vezu, vam se nikako ne preporučuje. Ljubavnu sreću ćete pronaći u osobi koja je sigurna u sebe, ali ima razumevanja i za tuđe postupke. Sve kreće kroz prijatno druženje, koje postepeno prelazi u ljubav. Pozitivna reakcija pri prvom susretu, pravi je pokazatelj da ste našli srodnu dušu. Razvedena osoba bi vas mogla prijatno iznenaditi.

Zdravlje

Skloni ste svim vidovima preterivanja, koja bi nepovoljno uticala na vaše raspoloženje.

Rak

Svaka situacija koja bi u vama donela napetost, uznemirila vas… navodi vas na potrebu za jelom. Ako prepoznate ovakvu reakciju, nađite neki drugi vid zadovoljstva, krenite u aktivnosti koje vas ispunjavaju, okrenite se sportskim aktivnostima i videćete biće vrlo uspešno. Bolje ćete se osećati, a pri tom sačuvati dobru liniju.

Posao

Dešavanja na radnom mestu, zavise od vašeg načina razmišljanja i odnosa sa saradnicima i pretpostavljenim. Burnim reakcijama, ništa nećete postići, samo ćete još više pojačati tenziju. Ako uspete da ne ispoljavate svoju trenutnu nervozu, moglo bi doći do naglih promena na bolje. Dobitak zaposlenja u stranoj firmi.

Novac

Izvesna napetost je prisutna i na polju finansija. Pre bi se reklo da ste nestrpljivi, ako čekate novac koji vam kasni, a već ste isplanirali veću kupovinu. Novac vam svakako stiže u drugoj polovini nedelje. Neplaniran odlazak na službeni put, kao i nova ideja koju bi mogli brzo sprovesti, omogućava značajniji priliv novca.

Ljubav

Ova nedelja bi mogla biti vrlo napeta. Prisutni su uticaji, koji kod vas donose nezadovoljstvo, potrebu da uporno insistirate na promeni nekih navika kod vašeg partnera, koje vas iritiraju. Bolje bi vam bilo da se sami sa sobom dogovorite, da li i dalje želite taj odnos, da nađete prihvatljiv način kako da rešavate taj problem koji vas muči. Inače rastanak je neminovan. Ako pri prvom kontaktu sa osobom koja vam se udvara ili vam se dopada, osetite da je partner neprilagodljiv, krut… bolje bi vam bilo da se odmah udaljite i ne trošite svoju energiju uzalud. Nisu vam preporučljive ni osobe sa kojima postoji veća razlika u godinama. Prijatnu ljubav ostvarujete sa osobama koje su na svoj način specifične, a pri tome otvorene za komunikaciju i druženje. Bivša ljubav, pokušava da vam se približi pod nekim izgovorom ili preko prijatelja. Pomirenje donosi dobre promene, više razumevanja i sklada.

Zdravlje

Glavni zadatak vam je da sačuvate unutrašnji mir, a nervozu iz sebe izbacite preko sportskih aktivnosti.

Lav

Ozbiljnije pratite reakcije u svom organizmu. Imate dobru intuiciju, prepoznajete šta prija vašem telu, a šta ne. Nije samo reč o načinu ishrane, već i kako se oblačite i koliko se odmarate. Ipak, ishrana ima značajnu ulogu u ovom momentu. Potrebne su manje promene u navikama kako bi napravili pozitivne promene.

Posao

Nije vam preporučljivo da preterujete u očekivanjima i sebi dajete mnogo veći značaj od objektivnih okolnosti. Ova nedelja vam nije za veće poduhvate, promene i očekivanja. Držite se ustaljenih dnevnih dešavanja i aktivnosti, a već iduće nedelje najavljuje vam se mnogo bolja situacija.

Novac

Trenutna dešavanja na radnom mestu neće nepovoljno uticati na vašu finansijsku situaciju. Tu ste baš dobro podržani i sve se očekivano dešava, na pozitivan način. Imate dobar osećaj na koji način možete doći do novca koji vam je potreban. Ali tu su i neke vaše ’tajne’ aktivnosti, koje najviše obećavaju.

Ljubav

Dva napeta uticaja, vam poručuju da sami svojim preteranim očekivanjima i zahtevima prema partneru, možete izazvati žestok sukob. Ako pokrenete ovakva dešavanja, teško ćete uspeti da obnovite vezu sa voljenom osobom. Ove nedelje nebo je naklonjeno onima koji su usamljeni, a izašli su iz braka ili duge veze. Samo ne bi trebali forsirati situaciju, kada naiđete na osobu koja će u vama probuditi interesovanje. Naklonjeni su vam Vodeni znaci: Rak, Škorpija ili Riba. Sa jedne strane su vam potrebne tople emocije, dok sa druge želite jake i brze promene. Ishitren ulazak u vezu, nije preporučljiv, ako želite da staru ljubav stavite u drugi plan. Tajne veze obećavaju mnogo toga dobrog. Ali i ulazak u vezu sa osobom koja ne živi u vašem mestu boravka, možda dolazi iz inostranstva. Ovnove zaobilazite, došlo bi do velikog rivalstva među vama.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, koje bi izazvali neumesnim provokacijama.

Devica

Još uvek deluju nepovoljni uticaji, koji bi vam mogli doneti grčeve u stomaku. Izbegavajte jake začine, masnu i tešku hranu, bar za početak. Među vama ima i onih koji jednostavno odbijaju hranu, teško je gutaju, ne osećaju nikakvo zadovoljstvo pri jelu. Ni ukus ni miris vam ne prija. Prirodni čajevi bi vam postepeno vratili apetit.

Posao

Više vas ne raduje odlazak na posao. Sve ono što vam je bilo lepo, što vas je stimulisalo, kao da je prestalo preko noći. Teško obavljate svoje dnevne obaveze. Ovo je prolazni uticaj, koji je pokrenulo vaše srčano davanje na radnom mestu, a niste dobili ništa za uzvrat. Sve se menja na bolje od iduće nedelje.

Novac

Ako osećate veliku zabrinutost zbog obaveza koje vam dolaze, ne pravite paniku. Opuštenih misli, dolazite do lakših rešenja. Već u drugom delu nedelje, poboljšava vam se raspoloženje, stiže vam novac. Ako vam je još uvek potrebna nečija podrška, očekujte je od partnera ili kroz usputne manje poslove.

Ljubav

Ukoliko osećate da je vaš partner trenutno manje zainteresovan za vas, ne zapitkujte ga i ne opterećujte svojim primedbama. Ovo je prolazna kriza. Prepustite organizaciju partneru u bitnim dešavanjima, a vi se malo povucite. Dajte mu malo vremena, da svoje probleme reši na svoj način. Već od sredine nedelje moglo bi doći do poboljšanja u vašem odnosu. Ove nedelje izbegavajte poznanstva sa osobama sa kojima postoji veća razlika u godinama, ali i sa krutim partnerima, koji nemaju dovoljno širine, zatvoreni su. Drugi deo nedelje mnogo više obećava. Vaga bi vam donela opušten odnos, pun razumevanja, komunikacije koja bi vas opustila i vratila unutrašnji mir. Romantičnu vezu ostvarujete sa osobom iz Vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Još uvek vas podržava uticaj koji omogućava pomirenje sa bivšim partnerom.

Zdravlje

Sve ono što zavisi samo od vas, prilagodite sebi i malo usporite sa dnevnim obavezama.

Vaga

Od početka marta i te kako razmišljate o nekim bitnim promenama u životu. Početkom nedelje ćete biti prilično nesigurni u ono što želite da sprovedete, da bi od srede mnogi krenuli u realizaciju. Cilj vam je da preduzmete sve što je potrebno, kako bi lepše izgledali. Da bi osvežili kožu, naročito lica.. na lepši način oblikovali telo… krenite u dijetu od srede.

Posao

Ako ste bili na razgovoru za posao u prethodnih mesec dana, od utorka do petka, počinjete da radite. Za zaposlene je ovo idealno vreme za dokazivanje. Odnosi sa saradnicima, kao i pretpostavljenim, se poboljšavaju. Slučajni susreti mogu doneti dobre informacije, koje će vas usmeriti ka višim ciljevima.

Novac

Kako ste u stimulativnom periodu za posao, novi početak… svaka ideja u kojoj se pronalazite, čini vam zadovoljstvo… omogućava brzu i lakšu zaradu. Drugi deo nedelje je povoljniji za novac. Srećna i uspešna putovanja, dobitak preko talenata i lepih stvari, rad sa decom i omladinom donosi zaradu.

Ljubav

Kako Venera već izvesno vreme boravi u vašem astrološkom polju ljubavi, osećate pojačanu potrebu da se ostvarite na ovom polju. Ako ste u vezi ili braku, a osećate da je došlo do monotonije, manjeg interesovanja od strane partnera, nešto bi trebali da osmislite, organizujete druženja sa dragim prijateljima… Druženje za vikend bi donelo pravo osveženje među vama. Usamljeni imaju udvaranja uglavnom od osoba koje im nisu privlačne i interesantne. Da bi od srede imali pravo osveženje. Baš kad vas neko privuče, pojaviće se još neko interesantniji. Partner koji vam posveti više pažnje, strpljiv je i odmeren je taj za koga bi trebali da se opredelite. Svakako je ovo vreme za novi početak i zaljubljivanje. Ponovo se pojavljuje stara simpatija, koja nosi uniformu. Aktivna su i pomirenja, susreti sa bivšim partnerom daju novu šansu, koju bi trebali iskoristiti.

Zdravlje

Pozitivno razmišljate i dobro se osećate.

Škorpija

Uticaji koje primate, preporučuju vam da izborom namirnica, poboljšate imunitet. Moglo je doći do preosetljivosti organizma, upravo radi jednolične ili neredovne ishrane. Inače, veću pažnju posvećujete jelima u kojima uživate, koja spremate bez većeg napora, a zanemarujete sastav namirnica.

Posao

Sunce koje je upravo ušlo u vaše astrološko polje posla, donosi vam veća interesovanja i potrebu za dokazivanjem. Više se angažujete za dobitak zaposlenja, kao i za promene i napredovanje. Imate svoj cilj od koga nećete odustati. Okrenite se ka uspešnim i uticajnim muškarcima, od kojih bi imali svestranu podršku.

Novac

Svako ishitreno ulaganje, kupovina po trenutnim željama… donosi nepotrebne troškove i preterivanje. Ako se od ovakvih potreba zaštitite, ništa neće ugroziti vašu finansijsku situaciju. Prirodni ste optimista kada je novac u pitanju i lako se ne predajete. Ove nedelje bi mogli napraviti dobar potez koji bi vam doneo značajniji priliv novca.

Ljubav

Starija osoba iz komšiluka, ponovo pokušava da vas osvoji. Možda ste nekada bili i u vezi. Za vas bi bilo bolje da se udaljite, u mnogo čemu bi bili ograničeni kroz ovaj kontakt. Većina vas ima dobar osećaj da će se desiti nešto novo i lepo u ljubavi. Emotivno ispunjenje pronalazite sa osobama koje su mlađe ili približnih godina, a pri tome su vrlo romantične, znaju da ispolje svoje emocije. Sve osobe koje su na svoj način krute, tradicionalne.. nikako vam se ne preporučuju. Još uvek vas podržava prelep uticaj, koji najavljuje ljubavno ostvarenje sa osobom iz inostranstva, nešto lepo se dešava i na fakultetu, svakom vidu obrazovanja i rada na sebi. Ukoliko pri prvom kontaktu osetite veliku bliskost sa nekom osobom, imate osećaj kao da se odavno poznajete, znajte da je to sudbinska ljubav, koja će vam doneti veliko emotivno ispunjenje, ali i zajednički život.

Zdravlje

Ako osećate manju slabost i zamor u organizmu, više se odmarajte, konzumirajte voće i vitaminske napitke.

Strelac

Nepovoljan uticaj između Venere i Saturna, mogao bi doneti otpor prema hrani, što bi donelo smanjenu sreću i zadovoljstvo u životu. Sve je u vašem načinu razmišljanja. Ako ste u prethodnom periodu primenili rigoroznu dijetu, znajte da je to uzrok ovakvim dešavanjima. Uradite analize krvi i posavetujte se sa lekarom.

Posao

Ukoliko iz prvog pokušaja ne uspete da dođete do nekih poslovnih ciljeva, ne gubite nadu. Početak nedelje vam nije preporučljiv za bilo kakve dogovore. Već od sredine nedelje je sasvim drugačija situacija. Vama draga ili ženska osoba, će pokazati veliko interesovanje za vaše ciljeve. Dobro je vreme za trgovinu i putovanja.

Novac

Finansijsku podršku koju očekujete preko starije osobe ili rođaka, nećete lako ostvariti. Pošto je to osoba koja vam je uvek pomagala, nije odustala, ali ćete morati malo sačekati. Ove nedelje vas očekuju manji prilivi novca i to kroz poslove koje obavljate mimo redovnog rada, kroz zadovoljstvo. Vreme je za trgovinu.

Ljubav

U vašem životu se naglo pojavljuje uticajna ili zauzeta osoba. To je neko za vas poseban. Inače se nalazite u jednom dužem periodu koji vam donosi iznenadna poznanstva i brz ulazak u ljubavnu vezu. Možda se radi i o partneru koji se bavi neuobičajenom profesijom ili je na svoj način drugačiji od vašeg okruženja. Učestalo druženje sa razvedenom osobom ili je to neko ko je izašao iz dugogodišnje veze, sigurno vas vodi u vrlo burnu, intenzivnu vezu. Početkom nedelje bi moglo doći do manjeg zastoja u vezama koje traju, možda partner odlazi na neplanirano putovanje. Do svih rešenja koje vam predstavljaju problem da li u vezi ili želji da dođete u kontakt sa osobom koja vam se dopada, prijatelji će odigrati bitnu ulogu. Mnogima se vraća želja za pomirenjem, sve češće vam se vraćaju lepa sećanja. Od četvrtka bi moglo doći do kontakta i pomirenja.

Zdravlje

Mogli bi osetiti manji pad energije početkom nedelje.

Jarac

Početkom nedelje ste podložni tuđim uticajima, koji bi se ispostavili kao nepovoljni za vas. Osoba koja vas podržava u lošim navikama, naročito piću, nije vam prijatelj. Do srede ste pod nepovoljnim uticajima. Zbog nekih neprijatnosti koje bi mogli doživeti u okruženju, pokrenuće se jaka želja za pozitivnim promenama. Izbegavajte piće, ako želite uspeh.

Posao

Do sredine nedelje bi trebali da mirujete, ne ulazite u sukobe sa saradnicima. Naročito ako je neko, po vama nezasluženo došao u bolju poziciju, dobio unapređenje ili stimulaciju. Razmišljajte više o sebi i svojim postupcima, videćete da sve nije tako crno. Sreća vam se osmehuje od četvrtka.

Novac

I te kako vam je naklonjen novac, ali u drugoj polovini nedelje. Po običaju, vama svaka nova ideja donosi bolju finansijsku situaciju, kao i saradnja sa prijateljima. Krajem nedelje vam se daje mogućnost, gde bi mogli obnoviti neki kontakt, aktivnosti… što bi povoljno uticalo na novac.

Ljubav

Neprijatna iskustva kroz koja ste prošli, nećete dozvoliti da vam se ponove. Spremni ste da čekate sve dok vam se ne pojavi neko ko bi vam u mnogo čemu odgovarao. Početkom nedelje bi mogli imati probleme u vezi, gde se ne bi mogli dogovoriti sa partnerom ni oko čega. Tada slušajte sebe i svoje srce. Bliski prijatelji bi vam mogli dati pogrešan savet. Sve ono u čemu se sami pronalazite na svoj način, biće mnogo uspešnije. Drugi deo nedelje i te kako obećava novu ljubav. Venera i Mars prave izvanredan aspekt koji vam omogućava dobar ljubavni početak. Sve se dešava na većem skupu, u restoranu, na proslavi, ali i preko bitnih životnih rešenja na kojima radite. To bi moglo biti i preko poslovnih aktivnosti. Isti uticaj vam omogućava pomirenje ili dobre vesti u vezi bivše ljubavi. Probleme u braku ili dugoj vezi, uspešno prevazilazite u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Budite svoji, kako bi se bolje osećali. Ako ste imali nekih zdravstvenih problema na dobrom ste putu oporavka.

Vodolija

Vodolije su malo tvrdoglave i kao da imaju potrebu da na sebe skreću pažnju svojim ponašanjem, koje je potpuno nepredvidivo. Odlaskom na ručak sa prijateljima ili voljenom osobom, precizno ćete birati izbor jela, koja se ne služe u tom restoranu ili ćete iz inata poručiti ono što nikada niste voleli. Nervozu i napetost, uspešno eliminišete kroz sportske aktivnosti. Volite više sebe.

Posao

I na poslu ćete imati potrebu da na sebe skrećete pažnju nepredviđenim reakcijama i komentarima, koja izazivaju nepovoljne reakcije u vašem okruženju. To vam sada nije potrebno, pošto vas Jupiter snažno podržava i omogućava veća ostvarenja, napredovanja, kao i dobitak zaposlenja.

Novac

Ako budete praktični, spremni na skladne komunikacije i prilagođavanja, nadajte se dobrim promenama na polju finansija. I dalje ste najbolje podržani kroz posao kojim se bavite, ali i svim drugim aktivnostima gde koristite svoje talente ili su to poslovi koje obavljate u slobodno vreme iz razonode.

Ljubav

Tajne veze koje su pokrenute preko poslovnih aktivnosti, su u izuzetno dobrom periodu. Vaša sreća je i te kako vidna i prepoznatljiva, što bi moglo doneti tuđe komentare. Na vama je da i dalje držite u tajnosti i ne pokušavate da se branite. Ako gajite simpatije prema kolegi, sreda je idealna za ulazak u vezu. Kako i dalje u vašem sazvežđu boravi Venera, na putu ste većih ljubavnih ostvarenja. Početak nedelje je malo nepovoljan za odnose u braku ili vezi, da bi do poboljšanja došlo tokom vikenda. Usamljeni mogu imati kratkotrajan osećaj da nemaju sreće u ljubavi. Baš kada tako pomislite, nešto novo će vam se desiti. Kako nedelja odmiče, tako vam nailaze različite mogućnosti pokretanja nove ljubavne priče. Svaki kontakt koji u vama probudi jaku želju, pa čak i oduševljenje, koje nećete moći sakriti, najavljuje značajan ljubavni početak. Samo se ne takmičite sa partnerom, budite svoji i ono što jeste.

Zdravlje

Nervoza i napetost su prisutni. Budite iskreni šta je to što vam budi ovakva osećanja. Tada dolazite i do dobrih rešenja.

Ribe

Ako vam se pojave problemi sa pritiskom, obratite pažnju kako vaš organizam reaguje na hranu koju unosite u svoj organizam. Većina vas je u ovom periodu sklona jakoj i masnoj hrani, što bi mogao biti uzrok ovakvih problema. Uz kontrolu i savet lekara, napravite izmene u jelovniku, na vreme sprečite probleme.

Posao

Imate dobar osećaj, šta bi trenutno mogli pokrenuti, sa kim se dogovarati o nekim bitnim poslovnim aktivnostima koje želite da pokrenete ili menjate. Više ste okrenuti ka poslovima koji vam donose bolju zaradu. Sigurno je da nećete propustiti ni jednu dobru priliku. Svesno i sigurno donosite dobre odluke.

Novac

U vaše astrološko polje novca, samo što je ušlo Sunce. Ovaj aspekt vam daje mogućnost bitnog poboljšanja i većih mogućnosti za bolju zaradu. Mogli bi započeti neku novu aktivnost, koja bi vam dobro došla uz posao kojim se inače bavite. Neko vam vraća dug, u drugom delu nedelje. Samo budite spremni za akciju i biće novca.

Ljubav

Veća angažovanja na poslovnim aktivnostima, mogla bi doneti nezadovoljstvo od strane vašeg partnera. Nađite načina kako bi mogli obradovati voljenu osobu. Kraći put, možda za vikend, doneo bi dobar preokret. Kroz bilo koji vid zadovoljstva koji bi omogućili partneru, dobili bi sjajnu podršku sa njegove strane. Već i sami znate da ste u najboljem periodu za ljubav. Zato se dobro organizujte, ne izbegavajte izlaske i zabave, naročito ako ste usamljeni. Izbegavajte nezrele i neuspešne osobe, sada kada ste sjajno podržani na ljubavnom planu. Što je osoba kvalitetnija i boljeg porekla, imate veće šanse za ostvarenje ljubavne sreće. Tu su i ljubavi sa osobama iz inostranstva, koje često dolaze u vaše mesto boravka. Ako ste već bili u ovakvoj vezi, a došlo je do udaljavanja, veza se obnavlja. Partner bi mogao neplanirano da doputuje ili vas pozove u goste.

Zdravlje

Više pažnje posvetite načinu ishrane i redovnom snu.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: