Seks sa bivšim je bolji?

Žene se retko udaju za muškarca s kojim su imale odličan seks. Kada biraju životnog partnera, mnogo im je bitnije da li će on biti dobar muž i otac, nego strastveni ljubavnik.

Izvor: B92

Subota, 01.03.2014.

08:45

Default images

Čak 38 odsto žena misli da im je seks bio bolji sa bivšim ljubavnicima nego sa sadašnjim partenerom, pokazuju istraživanja. I 30 procenata muškaraca deli isto mišljenje.

- Žene se retko udaju za muškarca s kojim su imale odličan seks. Kada biraju životnog partnera, mnogo im je bitnije da li će on biti dobar muž i otac, nego strastveni ljubavnik. Uprkos činjenici da im to ponekad smeta, većina dama ne žali što nije za muža odabrala savršenog u krevetu - objašnjava Trejsi Koks, poznati britanski seksolog.

Predstavnici oba pola se slažu da je vođenje ljubavi intimnije i emotivnije sa "srodnom dušom", a žene su istakle da im je važno da ih partner poštuje i u postelji.

Izvor: Novosti.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: