Mesečni horoskop za februar 2014.

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

10:44

Default images

Ovan

Februar vam donosi više izlazaka na lepa mesta, kao i okupljanja povodom nečijeg slavlja. Znajući vašu energiju, sigurno će vam sva ova dešavanja prijati. Međutim tu postoji jedan problem, ako ste tokom januara imali jak apetit. Već od početka februara, korigujte svoju ishranu. Sama pomisao da nećete moći obući omiljenu garderobu, biće sjajan stimulans.

Posao

Februar će obeležiti tajne informacije, diskretne dogovore, kao i jaku intuiciju. Budno pratite sve ono što se oko vas dešava, kako bi na vreme reagovali u svoju korist. Svoje mišljenje ne iznosite u javnost, naročito ako ste nečim ili nekim nezadovoljni. Finansije su vam naklonjene. Rešavate stare obaveze.

Ljubav

Već sam početak ovog meseca, najavljuje neočekivane susrete, kao i ljubavi koje započinju još pri prvom kontaktu. Sve dobija neverovatno ubrzanje, bude se burne emocije, kao i dešavanja. Prva polovina februara ukazuje da će bitne ljubavne priče biti pokrenute preko prijatelja. Dok nova poznanstva koja kreću sa odmerenim simpatijama, gde ostvarujete odnos u kome se razvija poverenje, postepeno vas vodi u jednu stabilnu ljubavnu priču. Druga polovina meseca je usmerena ka tajnim ljubavima, tajnim simpatijama... Ovo je povoljan period za tajne veze koje traju, a imale su manje probleme, kao i za ulazak u ovakvu vezu. Biće tu i novih poznanstava koja vode u vezu, sa osobama koje žive daleko od vas. U vama se tek bude emocije na radnom mestu.

Zdravlje

Slaba tačka su vam noge, od kolena pa na niže, kao i stopala.

Bik

Dolazi do nekih bitnih promena, već od samog početka meseca. Pažljivo osluškujete svoj organizam i pratite kako reagujete na određene namirice i jela. Imate odličnu intuiciju, koju direktno sprovodite. U najvećem delu bićete zainteresovani za morske specijalitete. Tešku hranu bi trebali da izbegavate, kako bi se što bolje osećali.

Posao

Sve što se odnosi na inostranstvo i obrazovanje, najavljuje dobar nastavak priče. Ukoliko je bilo izvesnih prepreka za odlazak u inostranstvo ili službeni put, ovaj mesec vam sve to omogućava. Svojim pozitivnim stavom, prevazilazite sve ono što vam predstavlja problem.

Ljubav

Ako ste imali loša iskustva, nije preporučljivo da idete iz veze u vezu. Vaše nezadovoljstvo bi samo raslo. Ovog meseca pažljivo birajte, u skladu sa unutrašnjim potrebama i željama. Naći ćete srodnu dušu. Mlade, mladolike i obrazovane osobe, koje znaju da pokažu emocije, prefinjene su, najviše bi vam prijale ovog meseca. Nova poznanstva preko osoba koja vam dolaze u dom. Vašu pažnju će privući osoba koja je prilično povučena, možda deluje tužno.. U ovom slučaju ste vi koji bi trebali da nađete načina kako da uspostavite komunikaciju. Ovo bi mogla biti vrlo važna osoba u vašem ljubavnom životu. Posle prve nedelje februara, pomirenja su aktuelna. Uticaj vas podržava do kraja meseca. Većim delom će prijatelji pokrenuti ovu priču.

Zdravlje

Zdravlje će vas dobro služiti. Sada ste u periodu svakog oporavka, ukoliko je bilo nekih problema.

Blizanci

Vaša znatiželja će biti ispoljena tokom februara. Spremni ste da probate sve namirnice i jela, koja su za vas nova ili neobična. To će vam pomoći pri organizaciji važnog okupljanja, gde ste vi domaćin. Raznolikost trpeze će oduševiti vaše goste. Posle ovakve avanture, vraćate se starom načinu ishrane.

Posao

Potrebne su neke pripreme i prilagođavanja, početkom meseca. Prvo dobro razmislite, u vezi onoga što vas interesuje i na čemu radite. Dođite do potpunih informacija, pošto će neko pokušati da vas skrene sa ispravnog puta. Verujte isključivo sebi i ostvarujete svoje planove. Čuvajte lična dokumenta.

Ljubav

Iako je Venera, vladar vašeg astrološko polja ljubavi krenula direktno, ne zabrinjavajte se ukoliko još uvek nije došlo do pomirenja sa voljenom osobom. Na jedan pritajen način, ova Venera i dalje radi za vas, pošto ovog meseca prelazi isti put kojim je išla retrogradno. Tek ova pomirenja najviše obećavaju. Sve se dešava diskretno, tokom večernjih časova. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini meseca budite tolerantniji prema svom partneru. Ako uđete u sukob, on će sve više i više rasti i dovesti vas do razdvajanja na najneprijatniji način. Osobe koje su vam bile na bilo koji način odbojne, sada bi vam mogle postati interesantne. Krećete u jednu vrlo interesantnu komunikaciju. Vaša duhovitost dolazi do izražaja. Druge deo februara, najavljuje ljubavi sa osobama iz inostranstva.

Zdravlje

Moguć je pad koncentracije. Budite oprezni u saobraćaju.

Rak

Ovog meseca su vam preporučljivi prirodni čajevi, koji su već dokazani kao melem. Naravno, pri odabiru je neophodno da zatražite stručnu pomoć, saznate na koji način je najbolje da ih pripremite. Samovoljan izbor ili način upotrebe, neće doneti željene rezultate.

Posao

Ništa bitno ne menjajte tokom februara. Prisutni su uticaji koji nagoveštavaju vašu neobjektivnost i veće želje od mogućnosti. Sve je to pokrenuto nekompletnim informacijama. Ako želite da vratite staru poziciju ili pređete na bolje radno mesto, ostavite to za kraj meseca. Velikim obećanjima ne verujte.

Ljubav

Dobra dešavanja vas očekuju već od početka meseca. Da li ulazite u vezu koja će vas voditi u brži ulazak u zajednički život ili se pokreće priča o venčanju... Sve je u znaku spajanja sa voljenom osobom. Za ulazak u tajnu vezu, sačekate drugi deo meseca. Do tada sami sebe preispitajte da li ste spremni za ovakav odnos. Od partnera tražite više, kako bi dobili više u drugoj polovini meseca. Ulazak u vezu sa osobom koja je starija od vas, bilo bi odlično rešenje. Naročito ako imate neka loša ljubavna dešavanja iza sebe. Dobili bi ste sigurnost i emocije, na vama adekvatan način. Vratila bi vam se vera u ljubav. Ako je to veza sa kolegom, bar za početak bi trebala biti tajna. Izbegavajte hvalisave i razmetljive partnere.

Zdravlje

Skloni ste prehladama. Radite na imunitetu.

Lav

Veliku pažnju posvećujete svom načinu ishrane u cilju poboljšanja zdravlja. U potpunosti vam je jasno, šta je dobro za vas a šta ne. Februar kroz svoje uticaje na vas deluje stimulativno, tako da ćete uspeti u odvikavanju od loših navika. Već posle prve nedelje, osetićete pozitivne reakcije u organizmu.

Posao

Ovo je mesec preobražaja. Definitivno prekidate kontakte sa kolegama koje na vas negativno utiču. Tu ne mora doći do svađe, bitna je vaša spoznaja i odluka. Sa više ljubaznosti pristupate odgovornim saradnicima i uključujete se u neke promene. Dobre rezultate očekujte u drugoj polovini meseca.

Ljubav

U prvoj polovini februara, potrebana je odmerenost i strpljenje, ako želite ljubavna ostvarenja. Svi oni koji su u vezi ili braku, trebali bi više pažnje posvetiti svom partneru, razumeti ga ako nije u mogućnosti da neka obećanja ispuni. Doći će vreme i za to. Precenjivanjem sebe, pri izboru novog partnera, mogli bi se brzo razočarati.Uskoro bi shvatili da nije sve tako sjajno kako se čini na prvi pogled. Od sredine februara, ljubav vam je naklonjenija. Očekuje vas prava ljubavna sreća. Ljubavni sklad u vezama koje traju. Usamljenim osobama sama sudbina na životni put donosi ljubav. Partner je na neki način popularan i u centru pažnje ma gde da se pojavi. Biće tu i zauzetih osoba, koje vam otvoreno nude ljubav. Ali i neko ko ima veze sa inostranstvom, je nešto posebno i najviše obećava. Tu su i pomirenja.

Zdravlje

Lenjost bi mogla da vas usporu. Aktivirajte se kako bi se izborili za sebe na najbolji način.

Devica

U želji da ostavite sjajan utisak na svoje goste, mogli bi i te kako preterati i pogrešiti. Potrošiti brdo para zbog preterivanja, a ono što mislite da je prelepo, delovaće kao kič. U svakom slučaju organizaciju proslave prepustite osobama koje se inače time bave. Bićete odmorni i zadovoljni.

Posao

Prve tri nedelje vam donose sjajne mogućnosti, dobre kontakte i ideje. Sve ono čemu se predate, biće zapaženo, a pohvale stižu sa svake strane. Prija vam popularnost. Zadnja nedelja februara, omogućava napredovanje, povišicu, potpisivanje novog poslovnog ugovora. Dobitak zaposlenja.

Ljubav

Ovog meseca bi trebali biti odmreni i ne obraćati veliku pažnju na informacije i mišljenja ljudi oko vas. Biće namernih ali i slučajnih nepovoljnih komentara u vezi vašeg partnera. Verujte sebi i ne donosite bilo kakve odluke na brzinu. Neke stvari bi morali lično proveriti, pa i pustiti vremenu kroz koje će istina izaći na videlo. Takođe, pri izboru novog partnera više verujte sebi, sami najbolje znate šta i ko vas može usrećiti. Na ovakav način ćete u prvoj polovini meseca sačuvati svoju ljubav, ali i izabrati partnera po svom ukusu. Već drugi deo meseca mnogo više obećava. Ljubav sa osobom sa kojom postoji neka razlika, najverovatnije u godinama, omogući će vam trajnu vezu i veći sklad. Imate osećaj kao da ste po prvi put u životu ušli u pravu emotivnu vezu.

Zdravlje

Tokom februara budite obazrivi i strpljivi u svemu što radite. Doći će do pada koncentracije.

Vaga

Kako ste rođeni esteta, pažljivo i odmereno se posvećujete svakoj organizaciji grupnog okupljanja. Važno je i da odaberete prijatno, lepo i diskretno mesto izlaska. A ako ste se odlučili da u svom domu pravite zabavu, uradite to na svoj način. Pored ukusnog jela, bitan vam je prijatan prostor, kako bi bili zadovoljni.

Posao

Već duži period su vam okolnosti izuzetno naklonjene, kada je u pitanju vaša karijera. Nemojte da vas to zavede, naročito u prvoj polovini februara. Svemu što vam se dešava pristupite odmereno, kako ne bi napravili nepotreban propust. U drugoj polovini februara, vraćaju vam se sretne okolnosti.

Ljubav

Već početkom meseca kreću burna ljubavna dešavanja. Sa svih strana dobijate pozive za izlazak i druženje. Opredelite se za izlazak u društvo koje na vas deluje pozitivno. Da li će se neko nov pojaviti u istom društvu ili ćete pokrenuti vezu na javnom mestu, sa partnerom koji će u prvom momentu u vama probuditi jake emocije..... Sve ukazuje na ljubav koja se rađa pri prvom kontaktu. Jedna interesantna osoba se ponovo vraća u vaš život. Nekada ste imali prijateljski odnos ili ste bili u neobaveznoj vezi. Tek vas ovde očekuje prijatna promena. Osobe koje su u braku ili vezi, nalaze se u jednom nestabilnom periodu, kada bi lako moglo doći do velikih sukoba, nekontrolisanih inata. Svaku neprijatnu situaciju prevaziđite na sebi srodan način i zaštiti ćete se.

Zdravlje

Vitalnost, dobro raspoloženje i optimizam. Problem je moguć sa apetitom.

Škorpija

Ozbiljno bi trebali da se pozabavite svojim načinom ishrane. Sve druge stvari su vam važnije. Preskačete obroke, usput po nešto malo pojedete, čak vas mrzi da dobro sažvaćete hranu.... nemate vremena od drugih obaveza. Ovo je mesec kada bi svoj organizam mogli dovesti u željeno stanje, a sve je ostvarivo kroz redovnu ishranu.

Posao

Omogućene su vam dobre promene, dobri počeci. A sve to uz podršku uticajnih osoba koje su vam prijatelji. Ovo bi mogao biti mesec vašeg velikog profesionanog preokreta. Ako planirate početak privatnog posla, sve ono što ste dobro i temeljno pripremali, sada bi mogli da realizujete.

Ljubav

Stečena poznanstva do kojih ste došli preko prijatelja, rođaka, komšija, pa i društvenih mreža u januaru, tokom februara vam donose zbližavanje, češće susrete i kontakte, koji vas vode u emotivnu vezu. Među vama je moguća razlika u godinama ili je partner odgovoran i disciplinovan. Ako ste već uspostavili prijatan odnos sa mlađom osobom, ne žurite nigde. Dajte vremena da sve stvari legnu na svoje mesto. Ovo je mesec pomirenja sa Blizancem ili Devicom. Voljena osoba se vraća iz dalekog inostranstva, neplanirano. Ostvaruje vam se jedan davnašnji san. Stara simpatija se ponovo pojavljuje u vašem okruženju. Splet okolnosti vas ponovo dovodi na ista mesta. Simpatija je ta koja će pokušati da vam se približi.

Zdravlje

Imajte mere u svemu što vam pričinjava zadovoljstvo. Budite odgovorniji sami prema sebi.

Strelac

Veću pažnju posvetite mirisu namirnica i gotovih jela, koje želite da jedete van svog doma. Po mirisu ćete prepoznati svežinu onoga što jedete. Ako vam se neki miris ne dopadne, a namirnice su sveže, ni ne pokušavajte da ih probate. Sigurno vam neće prijati. Moguće su alergijske reakcije.

Posao

Ako ste raščistili sa prošlošću koja vam je u nečemu zagorčavala život, što bi mogao biti i kontakt sa nekim od saradnika, doživljavate pravi preporod i oslobađanje. Bićete vrlo uspešni i zadovoljni, ako dalje nastavite na svoj način. Bilo čije sugestije, pa i dobronamerne mogle bi vas usporiti, zbuniti....

Ljubav

Novi partner iz Vatrenog znaka: Ovan, Lav ili Strelac, doneće neverovatno lepu promenu u vaš ljubavni život. Sasvim je moguće da ste se upoznali krajem januara. Poznata ili vama izuzetno draga i važna osoba, koja je razvedena ili u fazi razvoda, pokazuje sve veću i veću naklonost prema vama. Tokom treće nedelje februara, daje vam se mogućnost poznanstva sa partnerom klasične lepote i lepih manira. Od prvog momenta imate utisak kao da ste ga već negde sreli ili vas neodoljivo potseća na nekoga. Velika je verovatnoća da je on stariji od vas nekoliko godina. Pred sam kraj meseca, osvojiće vas jedna Vodolija. Zadnja nedelja je nepovoljna za osobe koje su u vezi ili braku. Ljubomora bi mogla doneti probleme, moguć je i raskid. Ne donosite odluku na brzinu.

Zdravlje

Ovo je mesec velikog fizičkog i duhovnog oporavka. Ponovo ste u svom elementu.

Jarac

Kako znate da uživat u hrani, eksperimentišete i sve volite da probate, tokom februara ćete poželeti i sami nešto više da naučite i počnete sami da spremate. Ipak, za početak počnite sa jednostavnim i uobičajenim jelima. Tek kada to savladate imaćete to veliko zadovoljstvo da spremate neuobičajene specijalitete.

Posao

Tokom celog meseca, preporučuje vam se oprez. Na momente bi mogli imati smanjenu koncentraciju i nesvsno načiniti grešku i to u oblastima koje najbolje znate. Sve ono što potpisujete, prvo dobro pročitajte.. Ako se adekvatno zaštitite. mogli bi ostvariti neki svoj davnašnji poslovni san.

Ljubav

U vašem sazvežđu će do kraja februara i dalje boraviti Venera. S tim da je sada krenula u direktan hod. Ako niste uspeli da obnovite vezu sa starim partnerom, još uvek nije kasno. Uticaj retrogradnosti deluje sve dok Venera ide istom putanjom kojom je išla 'unazad'. Ovo je i vreme kada će mnogi u potpunosti raščistiti sa prošlošću i poželeti nešto sasvim novo. Ta nova ljubav vas očekuje u drugoj polovini meseca. Bitne ljubavi će se probuditi i preko posla kojim se bavite. Ako ste u vezi ili braku, burno nezadovoljstvo bi moglo doneti raskid, na jedan vrlo neprijatan način. Ovaj uticaj se aktivira početkom meseca, gde je u najvećem delu ljubomora pokretač. Prijatelj koji vam je dugogodišnji oslonac, mogao bi postati vaš novi partner.

Zdravlje

Venera u vašem sazvežđu, lako bi mogla doneti pojačan apetit. Ako ovu energiju usmerite ka pozitivnom, sjajno ćete se osećati.

Vodolija

Mnogi od vas su se i te kako uželeli bakinog špajza i kuhinje. Da bi udovoljili svojoj želji, vaša kreativnost i originalnost mogla bi pokrenuti maštovitost. Na svoj način bi mogli napraviti jelo koje ste obožavali da jedete kod bake. To bi mogao biti i jednostavan kolač. Ako u tome ne uspete, starija komšinica bi vam bila od velike pomoći.

Posao

Oslonite se isključivo na sebe, svoje zamisli i ideje. Slučajni susreti mogli bi pokrenuti pozitivna dešavanja. Tokom ovog meseca, vraća vam se prošlost u svakom smislu. Kolega iz prošlosti vam daje dobru informaciju, mogućnost dobitka posla u bivšoj firmi ili u sličnoj delatnosti......

Ljubav

Februar ćete pamtiti po susretima sa starim ljubavima i simpatijama. Baš kada izgubite svaku nadu za pomirenjem, a najverovatnije ste već prihvatili udvaranja, ušli u novu vezu, ponovo se oglašava vaš stari partner. U prvom momentu bi mogli biti neodlučni. Ne žurite sa odlukom. Samo ako se stara ljubav potrudi i dokaže spremnost na promene, prihvatite pomirenje. Ljubav o kojoj ste oduvek maštali, mogli bi ostvariti sa jednim Blizancem. Prijateljstvo u kome je prisutna jaka privlačnost i simpatije, posle kratkotrajnog udaljavanja tokom januara, ponovo se pokreće. Zajednički prijatelji vam planiraju lepo iznenađenje koje će vam dati dovoljno snage da uđete u vezu. Za sada izbegavajte Škorpije, brzo bi se razočarali.

Zdravlje

Postali ste neodgovorni prema sebi. Osetićete reakciju organizma, što će vas naterati na veću disciplinu.

Ribe

Većina pripadnika ovog sazvežđa razmišlja kako bi se u društvu najbolje dokazala i skrenula pažnju na sebe. Organizujte jednu dobru žurku, sa originalnim posluženjem. Odaberite popularno mesto izlaska van grada. Ako ste se odlučili za kućnu zabavu, a niste spretni u kuhinji, naručite posluženje iz keteringa.

Posao

Sve ono što bude tajno i diskretno, biće najuspešnije. Odlazak na piće ili ručak sa prijateljima, dovodi vas u kontakt sa osobom koja bi vam mogla rešiti važne poslovne probleme. Naročito ako ste u potrazi za zaposlenjem. Ako ste zaposleni u svemu ćete imati jaku podršku muškarca koji prema vama gaji simpatije.

Ljubav

Kućne zabave i okupljanja početkom meseca donose vam neočekivan susret sa starom simpatijom. Mogli bi i nekog novog upoznati na ovakav način. Neodoljiva Škorpija, osvojiće vas na svoj originalan način. Ova veza bi donela obilje jakih emocija i veliki sklad. Ovan bi ubrzo uneo nemir i pometnju u vaš život. Novi susreti u kojima partner mnogo toga obećava, samo voli da se hvali i skrće pažnju na sebe. Nije dosledan svojim obećanjima. Drugi deo februara, daje dve sjajne situacije koje bi vam donele veliku sreću i emotivno ispunjenje. Simbolika inostranstva će odigrati glavnu ulogu. Vesela i uspešna osoba koja dolazi iz inostranstva, lako bi mogla biti vaš budući bračni partner. Obnavlja se 'morska' ljubav sa jednom Ribom.

Zdravlje

U jednom ste od boljih perioda. Jaka energija, puno aktivnosti i zadovoljstva.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: