Nedeljni horoskop za period od 03.02. - 09.02.2014.

Pogledajte šta vam zvezde poručuju za ovu nedelju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

00:00

Default images

Ovan

Sukobi sa voljenom osobom, kod vas bi mogli izazvati jaku potrebu za hranom. Jeli biste sve što vam je na dohvat ruke. Ovakva reakcija je moguća i ako imate problema na poslu, ne možete da dođete do zaposlenja... Upravljajte se razumom, a ne emocijama. Nije sve tako strašno kako vam trenutno izgleda.

Posao

Pozitivnim razmišljanjem, strpljenjem i odmerenošću u komunikaciji i te kako bi mogli prevazići sve ono što vas muči na poslovnom planu. Možda vam ove nedelje sve ne ide onako kako želite. Uticaj koji vam trenutno donosi napetost, u skorijoj budućnosti će vam omogućiti rešenje problema, pa i uspeh.

Novac

Ove nedelje nije preporučljivo da ulažete u bilo koju aktivnost koja je nesigurna. Naravno, ni igre na sreću vam se ne preporučuju, naročito kladionice. Ako budete odmereni u trošenju novca, sačuvaćete finansijsku stabilnost. Nije vreme za preterivanje. Novac koji vam pristiže, racionalno rasporedite.

Ljubav

Sreća u ljubavi vam stiže neočekivano. Sve ukazuje na novo poznanstvo koje će u vama probuditi burne emocije još pri prvom susretu. Tu su opisane uspešne osobe, na svoj način dominantne, ali i zauzete. Sada je na vama da birate. Ovde imamo i neočekivan preokret sa bivšim partnerom. Neke okolnosti su se kod njega promenile, gde je sagledao svoju grešku. Do pomirenja dolazi preko prijatelja, ali i vama bitnog muškarca... brata... Konačno bi mogao da vas osvoji partner, koji već duži period to pokušava. To je osoba iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. Ako ste u vezi ili braku, ne ulazite u svađe i sukobe. Sve bi se moglo promeniti u trenu, ako u besu kažete ono što osećate. Povod za sukob, najverovatnije će biti ljubomora. Ne isterujte pravdu i sve će leći na svoje mesto.

Zdravlje

Napetost je prisutna. Ovu jaku energiju usmerite ka pozitivnom i napetost će nestati kao rukom odnešena. Sportske aktivnosti vam se preporučuju.

Bik

Hrana u vašem životu zauzima bitno mesto. Znate da uživate u jelu, ali i da preterate. Uvek imate neku novu ideju, koju pokreću prijatni mirisi hrane koji se šire oko vas. Svi oni koji su preterali u jelu prethodnog meseca, imaće potrebu da naprave izvesne promene. Prijaće vam rečni i morski specijaliteti.

Posao

Početkom nedelje bi mogli biti neodlučni. Sami osećate da vam je nebo naklonjeno. Sada kada ste stigli skoro do cilja, pitate se da li je to prava stvar. Sve će doći na svoje mesto do kraja ove nedelje. Budite malo strpljivi. U ovom periodu inostranstvo će odigrati bitnu ulogu, kao i kontakti sa strancima.

Novac

Mogao bi se pojaviti kupac za vašu nekretninu. Ova nedelja vam nije preporučljiva za konačnu odluku, pošto nećete dobiti planirani iznos. Pre svakog potpisivanja ugovora, bilo koje vrste, dobro razmislite. Moglo bi doći do previda. Prvo izmirite obaveze koje ste već zakasnili, pa tek onda trošite.

Ljubav

Tu ste nadohvat ostvarenja velike želje. Usamljenim pripadnicima ovog sazvežđa, dešavaju se čudne stvari. Srećete osobe koje vam se čine poznato, kao da ste nekada bili zajedno. Upravo ovaj osećaj govori da ste našli idealnog partnera za sebe. Međutim, loša iskustva kroz koja ste prošli kod vas bi mogla probuditi sumnje i nesigurnost. Ništa za to. Samo budite spremni da nastavite viđanje i sve će doći na svoje. Pojavljuje se i jedna nesvakidašnja osoba, upadljiva i drugačija, a pri tom interesantna. Do kontakta dolazi preko prijatelja, koji je planirao da vas upozna. Od sredine nedelje kreću uticaji, koji vam donose susrete sa osobama iz prošlosti. To su stare ljubavi, ali i simpatije. Ovaj uticaj tek kreće i tokom februara omogućava pomirenja i obnove veza.

Zdravlje

Dobro se osećate. Više vodite računa o sebi i svom zdravlju.

Blizanci

Sticajem okolnosti, odlazite u restoran pored koga prolazite svakodnevno. Tu ćete se naći sa kolegama, poslovnim partnerom... Ako se opredelite za morske ili rečne specijalitete, osetićete koliko vam ovakav način ishrane prija. Vraćate stare navike, to vam je nekada bio omiljen izbor u jelovniku.

Posao

Dobre promene pokreću se u prvoj polovini nedelje. Sredinom nedelje će doći do vama neobjašnjivog zastoja. Sve ste sami dobro osmislili, tako da bi sada trebali malo usporiti. Ono što vam je u momentu postalo nejasno, samo ukazuje da niste dobili kompletne informacije. Dajte sebi vremena i sve će vam biti jasno.

Novac

Još uvek su prisutni uticaji koji vas upozoravaju da budete odmereni u trošenju novca. Naročito ako palnirate neku veću kupovinu. Ako ste primorani da obavite kupovinu, opredelite se za jeftiniju varijantu. Jupiter vas i dalje odlično štiti od gubitaka, samo budite odmereniji u trošenju.

Ljubav

Novo poznanstvo koje je krenulo sjajno, ove nedelje će kod vas izazvati sumnje. Dolazi do vama neobjašnjive promene, gde osećate da se partner postepeno povlači. Budite sigurni u sebe i ništa ne forsirajte, ako želite nastavak priče. Dok će se neki dvoumiti između dva partnera. Sve dok niste potpuno sigurni ko vam više prija, ne donosite ishitrene odluke. Budite spremni za izlaske, jer ste u periodu koji vam omogućava nove početke, lepa iznenađenja i odličan provod. Tu je i dalje prisutna stara ljubav. Do prvog pomaka i kontakta je već došlo, ali nikako da krenete dalje. Ne brinite se, Venera i dalje radi za vas dvoje. Ne slušajte tuđe komentare, sugestije... vi najbolje znate šta vas usrećuje i šta želite. Bilo čije uplitanje, moglo bi vas ponovo udaljiti. Izbegavajte sukobe sa bračnim partnerom.

Zdravlje

Zbunjenost i pad koncentracije. Usporite na svim poljima, kako ne bi došlo do pogrešnih zaključaka ili pokreta.

Rak

U društvu prijatelja upoznaćete mušku osobu srednjih godina, koja će vas zainteresovati svojom pričom. Saznajete mnogo toga o tome kako načinom ishrane i čajevima možete uspešno prevazići izvesne zdravstvene tegobe, ublažiti ih i očuvati svoj organizma. Neće sve ostati na razmišljanju. Spremni ste na velike promene.

Posao

Sve ono što vam je delovalo lako izvodljivo, sada osećate da baš nije tako. Situacije koje obećavaju mnogo, se nižu jedna za drugom, ali nikako da ih povežete i sklopite u celinu. Krajem nedelje dlazite do informacije koja će vam sve razjasniti. Jasno vam je da morate sačekati bolji momenat.

Novac

Trenutni zastoj na radnom mestu, neće ugroziti vašu finansijsku situaciju. Ove nedelje su moguća sva prijatna iznenađenja. Neočekivan dobitak, preko nekoga. To bi moglo biti nasledstvo, kao i dobitak preko partnera. Ali i svaki posao sa prijateljem i te kako obećava brzu i dobru zaradu.

Ljubav

Ovo je nedelja ljubavnih ostvarenja i novih početaka. Pokreću se planovi o zajedničkom životu u vezama koje traju od jeseni, pa i duže. Neplanirana trudnoća u prvom momentu donosi obostranu zbunjenost, da bi se nakon par dana pokrenula priča o braku. Ali i odlazak na venčanje bliskog prijatelja, moglo bi pokrenuti ovakve planove. Već u braku, lako dolazi do sukoba i zameranja. Ovo je rezultat nerešenih situacija iz prethodnog perioda. Budite spremni na razgovor i dogovor, kao i promene. Nova ljubav će vam doći kao veliko osveženje, naročito kod onih koji iza sebe imaju tešku i mučnu vezu. Vodolija bi vas i te kako mogla usrećiti. Starija osoba vam postaje sve milija. Uniformisana osoba koja vas uporno prati, napokon vas osvaja krajem nedelje. Za sada ne ulazite u tajnu vezu.

Zdravlje

Preosetljivi ste. Vodite računa kako se oblačite, utoplite se.

Lav

Ako već duži period osećate smetnje, zbog loših navika, jedna situacija će vas naterati da se više pozabavite sobom. Da li je to pušenje, alkohol, masna hrana... svejedno. Izuzetno povoljni uticaji vam omogućavaju da sve to prevaziđete i promenite na lakši način. Samo se dogovorite sa sobom i krenite.

Posao

U momentu kada vam bude neophodna podrška, nećete je dobiti od onih od kojih to očekujete. Koliko god da vam to bude bolno, delovaće na vas pozitivno. Okrećete se ka uspešnim osobama, bez obzira da li vam karakterno odgovaraju. Ova nedelja vam donosi preokret na bolje, menjate se u korist sebe.

Novac

Početak nedelje vam je izuzetno naklonjen za novac. Mogao bi vam biti odobren kredit, ali i od partnera vas očekuje lepo iznenađenje u vidu poklona. Već od sredine nedelje bi morali biti oprezniji sa novcem, kako ne bi potrošili veći iznos na nepotrebne ili nebitne kupovine. Čuvajte novčanik.

Ljubav

Koliko god da želite da se ostvarite kroz novi početak, nešto vam ne ide od ruke. Svakome ko vam se približi nalazite manu. Ovo bi mogao biti rezultat trenutnog površnog procenjivanja. Ako vam se neko i dopadne, nećete ništa postići ukoliko se u vama probudi jaka želja za hvalisanjem. Ove nedelje bi morali biti strpljivi ali i odmereni. Birajte u skladu sa svojim objektivnim mogućnostima. Svako preterano očekivanje, pa i samouverenost bez osnova, neće uroditi plodom. Isti uticaj deluje i na one koji žele pomirenje sa voljenom osobom. Pokažite svoje vrline i očekujte prelep preokret situacije. Razvedena osoba, ili neko ko je u fazi razvoda, bavi se neuobičajenim poslom... mogao bi biti pravo otkrovenje za vas. Prolazni nemir u tajnim vezama. Za sada ne pokrećite tajne ljubavi.

Zdravlje

Ne prihvatajte olako bilo koji zdravstveni problem. Posetite lekara.

Devica

Kada je hrana u pitanju, prisutni su uticaji koji ukazuju na preterivanje i neobjektivnost. Ne propuštate ni jednu datu situaciju koja vam omogućava da nešto probate, pojedete... Ali i oni koji su se odlučili na dijetu, mogli bi nesvesno preterati, što će im sigurno doneti malaksalost i loše raspoloženje. U svemu budite odmereniji.

Posao

Pravo je vreme za pokretanje nečeg novog. Da li je to nova aktivnost na radnom mestu ili dobitak zaposlenja, ali preko uticajne osobe... Nešto se dobro pokreće. Daje vam se šansa i da vratite neku dobru situaciju iz prošlosti. S tim da morate biti maksimalno skoncentrisani i usmereni ka svom cilju. Ništa neće ići na brzinu.

Novac

Sigurno da osećate rasterećenje na finansijskom planu. Neke preprke su prevaziđene. Većim delom ste rešili stare probleme. Kako ste prirodno odgovorni sa novcem, ulazite u jedan mirniji period. Svi oni koji su radi ličnog zadovoljstva, ljubavi... preterali u prethodnom periodu, naučili su sjajnu životnu lekciju.

Ljubav

Ova nedelja nosi važnu poruku. Budite svoji i više verujte sebi, kada je ljubav u pitanju. Bilo čije uplitanje u vašu vezu ili izbor novog partnera, mogao bi vam doneti probleme i promašaj. Sami najbolje znate šta vas čini sretnim i u tom pravcu se usmeravajte. Idite ka svojim željama, potrebama i ciljevima. To se odnosi i na bračne odnose, kao i veze koje traju, pa i vaš novi izbor ili pomirenje. Na svoj način dolazite do ljubavne sreće i zadovoljstva. Neophodna je i objektivnost, ako se opredelite za ulazak u vezu sa partnerom koji živi daleko od vas. Pred vama predstoje uticaji koji će doneti dobra ostvarenja sa ovakvim partnerom. Za sada vam se ne preporučuje da ulazite u vezu sa zauzetim partnerom. Ako želite da to bude uspešno, tražite više za sebe.

Zdravlje

Potrebna je opreznost u svemu što radite. Moglo bi doći do manje povrede, ali i loše procene. Pad koncentracije.

Vaga

Da bi prevazišli neka lična nezadovoljstva, ove nedelje se potrudite i organizujte zabavu ili izlazak, samo sa osobama koje na vas deluju pozitivno. Mogli bi otići i na neko staro mesto, gde ste se nekada sjajno provodili. Ne idite u posete i slavlja, reda radi. Budite svoji i usmeravajte se prema svojim željama.

Posao

Pratite svoju intuiciju, i nećete pogrešiti ma o čemu se radilo a odnosi se na vašu karijeru. Sve ono što nije dovoljno jasno, vama pomalo sumnjivo, ostavite za naredni period. Ništa loše ne može da vam se desi, jer vas i dalje štiti Jupiter. Svi uticaji vas samo upozoravaju da budete odmereniji i strpljiviji.

Novac

Više su vam misli opterećene, nego što je ne rešiva vaša trenutna finansijska situacija. Konstrukciju koju ste odlično smislili, trenutno ne možete da primenite. U drugom delu nedelje, sama se situacija pozitivno namešta. Podršku dobijate od muške osobe. Ali tu je i veći dobitak preko posla koji obavljate mimo redovnog rada.

Ljubav

Ova nedelja vam donosi nagle lepe promene na ljubavnom planu. Neočekivana dešavanja, susreti, posete... pokreću pozitivne promene i donose vraćanje harmonije, razumevanja i više topline u bračne odnose. Dok zaljubljeni parovi samo razmišljaju na koji način mogu prevazići prepreke koje im trenutno onemogućavaju ulazak u brak ili zajednički život. Do rešenja dolazite ovih dana, samo budite optimistički raspoloženi. Kod nekih bi neplanirana trudnoća ubrzala ulazak u brak. Sve je u znaku spajanja sa voljenom osobom. Sada je na vama da ovu divnu energiju sprovedete na pozitivan način. Gde god da se pojavite, očekuje vas neko novo poznanstvo, simpatija... I nove ljubavi u ovoj nedelji kreću naglo, neplanirano, na prvi pogled ostajete bez daha.

Zdravlje

Uglavnom će vas pratiti dobro raspoloženje.

Škorpija

Previše ste se opustili i zanemarili sebe i svoje zdravlje. U mnogo čemu ste preterali, tako da već početkom ove nedelje možete osetiti konkretne tegobe. Stomak je u pitanju i upozorava vas da ne preskačete obroke i veću pažnju posvetite izboru jela i namirnica koje unosite u organizam. Kako se hranite, tako ćete se i osećati.

Posao

Svaki posao koji radite samostalno ili iz doma, ove nedelje vam donosi nagle i lepe promene. Bude vam se nove ideje, koje možete sprovesti kroz zadovoljstvo. Jer sve kreće sa lakoćom. Dobra komunikacija i saradnja sa uticajnim osobama, na radnom mesut, omogućava brze promene na bolje.

Novac

Rasipnički ste raspoloženi ove nedelje. Volite da trošite, kupujete i izlazite. Neka unutrašnja sila vas tera na to. Sve je to u redu, ali ipak imajte mere i ne žalite novac pri konkretnoj kupovini ili provodu koji vam puni duši i vraća pozitivnu energiju. Novac vam stiže, tako da ćete imati šta i da trošite. Ipak nešto sačuvajte i za kasnije.

Ljubav

Prva polovina nedelje vam donosi prisniji odnos sa osobama suprotnog pola, koje ste upoznali prethodnih nedelja. Uglavnom se radi o zajedničkim izlascima, kao i izuzetno dobroj komunikaciji do koje dolazite spontano. Moglo bi doći do susreta sa partnerom koga ste upoznali preko društvenih mreža. Ali tu je i jedna osoba koja dolazi u posetu vama bliskim prijateljima ili komšijama. Ako vas privlači mlađa ili mladolika osoba, budite ipak strpljivi. Tu bi trebali biti orpezniji, partner više obećava nego što može da ispuni. Već drugi deo nedelje, najviše ukazuje na susrete sa osobama, partnerima iz prošlosti. Tek se pokreću uticaji koji nagoveštavaju veliku mogućnost pomirnja sa bivšim partnerom. Budite strpljivi, sačekajte da vas partner potraži i pokrene dešavanja, vreme radi za vas.

Zdravlje

Odnos prema hrani i način ishrane, utiču na vaše zdravlje, mnogo više nego što možete i da pomislite.

Strelac

Svi mirisi hrane, koji se oko vas budu širili, dok budete boravili vani, a podsećaju vas na neka stara jela, jela koje je spremala vaša majka ili baka, tetka... Vraćaju vam lepa sećanja iz rane mladosti. Naravno, nećete odoleti da ih kupite i uživate u aromi. Ipak to nije ono pravo. Ništa nije nemoguće, potrudite se i sami da napravite ono jelo koje ste najviše voleli.

Posao

Svoje poslovne planove sprovodite isključivo u dogovoru sami sa sobom. Bez obzira da li je to konkretno poslovno učestvovanje u nečemu ili odnos sa saradnicima. Ne dozvolite da vas iko zbunjuje svojim doživljajem trenutnog zbivanja. Sami najbolje znate šta i na koji način želite da postignete.

Novac

Sredina nedelje vam donosi sretne okolnosti za novac. Uticaj se odnosi na novac koji zarađujete preko poslovne karijere. Sami trebate da prepoznate tu dobru situaciju, okolnosti... i doći ćete do značajnijeg finansijskog dobitka. Inače ste u ovom periodu skloni nekontrolisanom trošenju.

Ljubav

Ove, kao i iduće nedelje, bićete u svom elementu. Više vremena provodite u aktivnostima van doma, družite se i dobro organizujete okupljanja. Baš u društvu prijatelja, možda i rođaka, komšija... dešava vam se neočekivana ljubav. To je neko o kome ste već imali prilike da čujete, ali tek sada dolazi do poznanstva. Ova nedelja će obeležiti nagle ljubavne početke i to na jedan neuobičajen način, u momentu kada to najmanje budete očekivali. U drugom delu nedelje, vas očekuju susreti sa bivšim ljubavima i simpatijama. Sada se pokreću susreti, a za pomirenje je povoljno tek u skorijoj budućnosti. Ne žurite nigde, ovaj put prepustite partneru da pokrene dešavanja među vama. Naklonjeni su vam Vatreni znaci: Ovan, Lav ili Strelac.

Zdravlje

Izuzetno se dobro osećate, zadovoljni ste sobom.

Jarac

Tempo života vas je usmeravao ka 'brzoj hrani', tokom dana. Veća zastupljenost ovakvog načina ishrane, u vam je probudilo svest o važnosti načina ishrane. To će u vama probuditi želju da sami sebi spremate omiljena jela. Bićete iznenađeni, koliko je to lako i jednostavno. A pri tome, prijaće vašem organizmu.

Posao

Izuzetno je važno kako razmišljate i doživljavate trenutna dešavanja. Mnogo toga možete postići, rešiti... ove nedelje. Ako vam nešto nije dovoljno jasno, budite sigurni da nemate potpune informacije. U takvim situacijama ne donosite odluke na brzinu, mogli bi napraviti nepotreban propust.

Novac

Ponovo vam se daje neka dobra situacija, koja bi vam omogućila poboljšanje finansijske situacije. Budite uporni, sigurno nećete uspeti u svojim namerama iz prvog pokušaja. Dobro razmislite i krenite na drugačiji način. Stiže vam novac koji ste već trebali da dobijete. Neko vam vraća dug, ali u ratama.

Ljubav

Kako Venera i dalje boravi u vašem sazvežđu, sasvim je jasno da vam je ljubav glavna misao. I dalje su aktuelna pomirenja. S tim da sada mnogo jasnije razmišljate o bivšem partneru, vašem odnosu dok ste bili u vezi... Dolazite do konačnih odluka, koja će i te kako uticati na budućnost u vašem ljubavnom životu. Svi oni koji su već pokušavali obnovu odnosa, imaće više uspeha ove nedelje. Veze koje traju, nalaze se u jednom vrlo napetom periodu. Ako uspete da nađete zajednička rešenja za problem koji vas muči, znajte da ste našli pravog partnera. Međutim, ako svakom hiru date oduška, ulazite u žestoke sukobe braneći lične stavove, ne očekujte ništa dobro. Raskid na ovakav način, dovodi do dugog ili konačnog razdvajanja. Svoju sreću pokrećete sa jednom Devicom.

Zdravlje

Utehu bi mogli naći u hrani, što vam se nikako ne preporučuje. Okrenite se ka dragim osobama i lepim izlascima.

Vodolija

Odlazak u posetu kod prijatelja koji vam je to još iz mladosti, pokrenuće sećanja na jela koja su spremale vaše bake. Neće ostati samo na priči. Svi ti ukusi i prošlost, navode vas da sami nešto pokušate spremite. Najlakše uspevate u svom pokušaju, ako nađete neki stari kuvar. Ili bakine recepte.

Posao

Puni ste ideja. Želite da se istaknete i dokažete, na svim poljima života. Naročito na radnom mestu. I te kako ćete u tome uspeti, ako budete svoji, verovali u sebe. Iskustva iz prošlosti će vam u ovom periodu biti od velike koristi. Bićete konkretni, a stare greške nećete ponoviti.

Novac

Aktivnosti koje vam donose češće i manje prilive novca, su dobro rešenje. Ako ste se već uhodali na takav način, uspevate da proširite taj posao i poboljšate svoje finansije. Mogli bi pokušati da obnovite manje poslove, koje ste već radili a dokazali su se kao uspešni.

Ljubav

U novu vezu bi mogli da se upustite, samo ako ste konačno raščistili sve emotivne odnose iz prošlosti. Sve dok to ne uradite, nećete naći emotivni mir. Ove nedelje se pokreću uticaji koji vam omogućavaju kontakte i susrete sa bivšim partnerom. Taj uticaj će vas podržavati i narednih nedelja, tako da ne bi trebali da žurite. Prihvatite poziv za izlazak ili razgovor, sve će vam se samo reći. Ukoliko vas je rastavio nečiji komentar, bilo koji vid nesporazuma, doći će do brzog pomirenja. Sama situacija vas navodi na kontakt sa bivšim partnerom, sa kojim ste poslovno povezani. Velika je mogućnost da se radi o tajnoj vezi. Jedna Škorpija bi mogla promeniti vaš život, doneti sreću kakvu niste mogli ni da zamislite. Sigurnim stavom, osvajate željenu osobu. Vi ste na potezu.

Zdravlje

Skloni ste preterivanju u uživanjima svake vrste. Budite odereniji kako bi vam sve to prijalo.

Ribe

Ushićeni ste pri pomisli da se približava vaš rođendan. Želite da napravite originalnu proslavu. Pri izboru restorana, opredelite se za mesto na kome uživate, a nalazi se u blizini vode. Ako ste se opredelili za kućnu zabavu, pozovite samo osobe koje vam prijaju. Posluženje bi svakako moralo biti originalno i maštovito.

Posao

Šef će vam biti vrlo naklonjen ove nedelje. Svi dogovori i razgovori, morali bi biti diskretni. Ovde su prisutne i pritajene simpatije. Hvalisanjem ćete razočarati osobu koja vam pomaže i na neki način oneogućiti da vam ispuni obećanje. Novi kontakt u restoranu, mogao bi vam doneti zaposlenje ili premeštaj kome ste težili.

Novac

I dalje ste pod dobrim uticajima, koji vam donose novac preko partnera, kredita, pa i nasledstva. Pri uzimanju kredita budite objektivni i dobićete ga. Svojom idejom i podrškom od strane prijatelja, mogli bi doći do brže i značajnije zarade. To ipak nije preko posla kojim se inače bavite.

Ljubav

Ponedeljak zahteva odmerenost u vezi ili braku. Ako uporno budete branili svoje stavove, izazvaćete burne reakcije partnera. Dok bi slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogli uleteti u jednu vrlo interesantnu i burnu vezu, prilično napornu. Teško bi pratili svog novog partnera, koji je konstantno u nekim akcijama. U prijatnom društvu na nečijoj kućnoj zabavi mogli bi ući u vezu, koja bi vam donela mnogo uživanja na vama svojstven način. Omogućen vam je susret sa bivšim partnerom ili starom simpatijom. Svako hvalisanje i veličanje sebe, odbiće staru ljubav. Budite svoji i nadajte se pomirenju. Za vikend dolazite u situaciju, gde će te se dvoumiti između dva partnera. Jedan je bivši, dok je drugi, neko sasvim nov. Slušajte svoje srce.

Zdravlje

Jaka pozitivna energija vas gura ka dobrim promenama, koje će povoljno uticati na vaše zdravlje.

____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: