Mesečni horoskop za januar 2014.

Pogledajte šta vam zvezde govore za tekući mesec.

Izvor: B92

Sreda, 01.01.2014.

00:00

Default images

Ovan

Posao

Januar vam je vrlo naklonjen za posao i novac. Daje vam se druga šansa. Nešto što ste propustili u prethodnom periodu ili napravili pogrešan potez, sada bi mogli ispraviti. Sve odgovorne odluke donose rešenja, kao i novac. Ako ne prihvatate ličnu grešku, dobro razmislite. Inatom ništa ne postižete.

Ljubav

Do kraja januara i dalje vas podržavaju uticaji koji omogućavaju vraćanje stare ljubavi. Ako se pronalazite u ovoj priči, ne dopustite da ovi divni uticaji prođu. Svi oni kojima je glavni cilj pomirenje, moraju biti strpljivi, a pri tom odgovorni. Ono što niste u stanju da ispunite, ne obećavajte. Pomirenje bi vrlo kratko trajalo. Već ako ste izašli iz duge veze ili braka, a pri tine ste dugo usamljeni, januar vam omogućava lepe promene. Poznanstvo sa osobom koja je najverovatnije starija od vas, svakako odgovorna, prilično tradicionalna, mogla bi vas usrećiti. Kontakt sa sportistom ili uniformisanom osobom, ubrzo bi vas mogao voditi u zajednički život. Ekstravagantan partner doneo bi vam nezaboravnu avanturu. Opredelite se šta želite.

Zdravlje

Ako izbegnete probleme sa zubima i kožom, bićete u punoj formi.

Bik

Posao

Tokom januara ćete biti puni ideja i novih planova. Osim toga dolazite u kontakte sa potpuno različitim osobama, kako uspešnim tako i manje uspešnim. Iz svake komunikacije ćete znati da izvučete ono što je bitno za vas. Inostranstvo bi odigralo važnu ulogu u vašem životu. Povoljno bi uticalo i na novac.

Ljubav

Odlazak na zimovanje, sigurno će vam doneti prelepu ljubavnu priču. Uopšte, kroz sve vidove zimskih aktivnosti, mogli bi pokrenuti posebnu emotivnu vezu. Ukoliko još uvek niste uspeli da dođete u kontakt sa starom ljubavi, ne gubite nadu. Sredinom januara kreću pomirenja. Informacija koju dobija stari partner preko zajedničkih prijatelja, pokreće dalja dešavanja. Najlepši sklad ćete ostvariti sa osobama iz Zemljanog znaka: Bik, Devica ili Jarac. U drugoj polovini januara, biće aktuelne tajne ljubavi, ali i ljubavi sa osobama koje ne žive u vašem mestu boravka. U tom periodu su moguće ljubavi sa bliskom osobom iz istog društva. Sigurno ćete naići i na partnera koji je u svemu poseban i originalan.

Zdravlje

Vodite računa kako se oblačite. Osetljivi su vam sinusi i zglobovi.

Blizanci

Posao

Svi slučajni susreti i situacije, tokom januara mogli bi doneti dobre informacije, bolje mogućnosti za promenu, kao i rešenje poslovnog problema. Ako tražite posao, očekujte poziv iz firme u kojoj ste odavno konkurisali. Posao i novac se uzajamno pokreću. Kako vam je novac najbolje postavljen, trebali bi se okrenuti štednji.

Ljubav

Opredelite se za izlazak na što lepša mesta, mesta gde se odlično osećate... Date su vam dve mogućnosti. Susret sa bivšim partnerom ili starom simpatijom. Uticaj se uglavnom odnosi na ljubavi i simpatije iz davne prošlosti. Vratiće vam se lepa sećanja i baš kroz priču o prošlim vremenima, mogli bi obnoviti ovaj kontakt. Druga mogućnost se odnosi na pokretanje nove ljubavi sa obrazovanom i uspešnom osobom. Sada ste na velikom životnom testu, ukoliko ste se razdvojili od voljene osobe u prethodnih mesec dana. Obnovljene veze imaju velike mogućnosti konačnog spajanja, ulaska u zajednički život. Ako želite veliko ljubavno ostvarenje, ne ulazite u avanture.

Zdravlje

Vodite računa o ishrani, ako želite da se osećate dobro. Preterivanje u jelu, pojačava nervozu.

Rak

Posao

Na čemu god da radite, idite na već proveren način. Brze odluke vama nisu ni srodne, a u ovom periodu bi vas mogle vratiti dva koraka unazad. Tuđi saveti vas mogu samo zavesti. Kako vam je omogućen uspeh svake vrste, koji će direktno uticati na bolju finansijsku situaciju, verujte samo sebi.

Ljubav

Uticaj koji deluje na posao, osetiće se i na ljubavnom planu. Emotivne odluke donosite samostnlo. Kako u vezi koja traje, pri izboru novog partnera ili želite da obnovite staru vezu. Sami najbolje znate šta vas čini sretnim, čemu možete da se prilagodite... Tuđe oči sve vide drugačije. Veze u kojima su partneri teritorijalno udaljeni, dobijaju drugu priliku. Da li partner neplanirano dolazi ili ste vi pozvani kod njega... Svako putovanje gde se susrećete sa voljenom osobom, ili sa njom odlazite na put, spojiće vas na najbolji mogući način. Svi oni koji još uvek pate za starim partnerom, ulaskom u nešto novo, došli bi do konkretnih odgovora. Sreća će vas obasjati u novom kontaktu ili se definitivno okrećete ka staroj ljubavi.

Zdravlje

Pri radu ili kretanju kroz dom, ne idite peko svojih fizičkih mogućnosti. Lako bi moglo doći do povrede.

Lav

Posao

Lavovi će biti izuzetno aktivni tokom januara. Glavna interesovanja su vam usmerena na posao, da li da ga dobijete ili da se na svoj specifičan način dokažete na radnom mestu. Ako ste u prethodnom periodu doživeli neku nepravdu, sve bi mogli ispraviti tokom ovog meseca. Pozitivno razmišljajte, kako bi sve bilo lakše.

Ljubav

Potreba za dominacijom ispoljiće se i na ljubavnom planu. Ukoliko ste u vezi sa Lavom, Škorpijom, Vodolijom ili Bikom, ne isterujte pravdu. Kod partnera bi na ovakav način izazvali otpor i inat. Ako već izaberete ovakvog partnera, budite fleksibilniji, kako bi vam uzvratio na najbolji mogući način. Najlepša ostvarenja postižete sa jednim nežnim Rakom. Još ako je to veza u koju ste tek ušli, a partner često putuje, vašoj sreći neće biti kraja. Da bi došli do uspešnog pomirenja, za početak je preporučljivo da obnovu veze držite u tajnosti. Svi oni koji su u tajnoj vezi, doživljavaju pravi preporod. Trenutno vam nije vreme za avanture. Pažljivo birajte. Osoba koja potiče iz porodice koja u mnogo čemu potseća na vašu, je pravi izbor.

Zdravlje

Osetljivi su vam unutrašnji stomačni organi.

Devica

Posao

Posle kraćeg odmora i odličnog provoda, teško će vam pasti odlazak na posao. Naročito ako vam je nešto novo ponuđeno. Od sredine januara ponovo ćete biti u svom elementu i sa više snage i zadovoljstva uključujete se u svakodnevna dešavanja. Očekuju vas pozitivne promene. Možda vam i prijatelj nudi dobra rešenja.

Ljubav

Najbolje ste podržani na ljubavnom planu. Tokom januara ćete doći do mnogih odgovora. Najzastupljenije su stare ljubavi. Ako do sada nije došlo do kontakta ili pomirenja, nešto preduzmite. Kako znate pravi razlog rastanka, kao i način razmišljanaja starog partnera, primenite već potvrđen način približavanja, uspostavljanja kontakta... Sve stare veze koje budu obnovljene u ovom periodu, očekuje dobar nastavak priče. Neki od vas bi mogli prepoznati, da su idealizovali partnera i da ta veza nije ono što bi želeli i u budućnosti. I ovaj zaključak je za vas izuzetno dobar. Oslobodićete se patnje koju ste nosili u sebi i bićete potpuno spremni za nešto novo, mnogo bolje. Ako ste slobodni, idelano je vreme za ljubav i novu vezu.

Zdravlje

Sumnje i nesigurnost, nepovoljno utiču na vašu psihu. Više verujte u sebe.

Vaga

Posao

Nova godina vam donosi više sreće i uspeha na poslovnom planu. Ukoliko planirate odlazak u inostranstvo, posla radi, pravi je trenutak. Sve ono što ste planirali, ne odgađajte za neka druga vremena. Svom snagom se usmerite ka svojim ciljevima već od ovog meseca. Sreća vas prati.

Ljubav

U vezi ili braku, neophodno je da imate više razumevanja za svog partnera. Svako negodovanje, zameranje, nervoza... mogla bi da ugrozi vaš odnos, pa možda i da vas razdvoji. Slušajte pažljivo poruke koje vam šalje voljena osoba. Prvenstveno budite prijatelji, pa tek onda ljubavnici, ako želite da sačuvate ovaj odnos. Sve zavisi od vas. Januar će biti karakterističan po vraćanju starih ljubavi. Data vam je mogućnost povratka partnera u dom ili po pomirenju planirate ulazak u zajednički život. Novi početak sa Ovnom ili Lavom, doneo bi najveća ostvarenja. Nove ljubavi se pokreću na vama neuobičajen način. U vezu ulazite pre nego što ste mogli da očekujete. Partner je taj koji sve ubrzano pokreće. Druga polovina meseca donosi veliko iznenađenje. Možda se radi i o zauzetom partneru.

Zdravlje

Uspešno prevazilazite hronične probleme, ako ih imate. Možda će vam više prijati novi vid terapije.

Škorpija

Posao

Mnoge teškoće i problemi su iza vas. Ako ste prepoznali gde ste sami pravili grešku, ulazite u duži period koji vam donosi nagrade za sva vaša angažovanja. Jaka unutrašnja sila vas gura ka višim ciljevima. Planovi koji se u nekom smislu odnose na inostranstvo, putovanja, kontakt sa strancima... donose uspešne rezultate.

Ljubav

Glavna misao vam je ljubav. Svi oni koji su se razdvojili sa voljenom osobom, preko bliskih osoba dolazite do lepih informacija. Slučajan susret, kao i podrška rođaka ili prijatelja, tokom januara će odigrati glavnu ulogu pri vašem ponovnom spajanju. Veze koje su prekinute duže od mesec dana, sada imaju veliku priliku obnove. Kako god bilo sudbina radi za vas, donosi neočekivane susrete, situacije i pomirenja. Ljubavne odluke i opredeljenja, tokom januara i te kako će uticati na budućnost. Zato se ne poigravajte ni sa starim, ali ni sa novim partnerom. Tokom ovog meseca, susreti sa romantičnim osobama ili na romantičnom mestu, pokreću jake emocije. Imaćete više udvaranja nego obično, opredelite se za stabilnog partnera.

Zdravlje

Svako preterivanje, nepovoljno će uticati na vaše raspoloženje. Imajte granice u svemu što vam pričinjava zadovoljstvo.

Strelac

Posao

Imate velike poslovne planove. Tokom januara, najbolje vam je postavljeno polje finansija. Isključivo od vas zavisi koliko ćete iskoristiti ove divne uticaje. Prihvatanjem svim aktivnosti koje vam donose zaradu, mogli bi doći do fantastične cifre. Novi poslovi koje započnete i te kako obećavaju u budućnosti.

Ljubav

Mnogo ste odmereniji u ljubavnim očekivanjima, kako od trenutnog partnera, tako i pri izboru novog. Priželjkujete ljubav koja bi vam mogla doneti sreću kroz trajnost. Partner koji poseduje lepe manire, vodi računa o svom izgledu, u svemu je odmeren, je kao stvoren za vas. Prošli ste jedan buran period, koji vas je naveo na oprez pri izboru partnera. Novu ljubav upoznajete na lepom mestu, gde se osećate dobro ili na većem skupu, nečijoj proslavi... Prijatelj koji vam predlaže poznanstvo sa svojim kumom, rođakom ili prijateljem, prihvatite. Kroz prijatno druženje u većem društvu, sa ovom osobom bi mogli uspostaviti skladan odnos, koji vas vodi u lepu ljubavnu priču. Biće ovde i pomirenja, susreta sa bivšom ljubavi. Neka presudi razum a ne emocije.

Zdravlje

Stabilne misli, dobre odluke... pozitivno utiču na vaše zdravlje.

Jarac

Posao

Puni ste utisaka i pozitivnog razmišljanja. Sve ono što vam se dešavalo tokom praznika, pokrenulo je u vama optimizam i veliku snagu. Ono što želite, ostvarujete uz podršku muškarca ili osobe na višoj poziciji. Daju vam se mogućnosti i za nešto novo, što bi uticalo na poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav

Kako Venera i dalje uporno boravi u vašem sazvežđu, lakše dolazite do željenih ljubavnih dešavanja. Svi oni koji još u svom srcu gaje emocije prema staroj ljubavi, ne bi trebali da odustaju od pomirenja. Ne računajte da će se bilo šta brzo rešiti, ali do kraja meseca hoće. Odlično vam je postavljeno i polje braka, tako da pomirenja obećavaju lepe planove o zajedničkom životu. Ukoliko ste u pretahodnom periodu odlagali ulazak u brak iz objektivnih razloga, sada vam se daje prilika da postojeći problem uspešno prevaziđete. Bračni partneri mogu obnoviti svoj odnos, na smiren i mudar način. Usamljene osobe bi trebale zaboraviti neke ružne događaje, kako bi bili slobodniji i spremniji za ulazak u novu vezu. Nove mogućnosti vam se nude sa svih strana.

Zdravlje

Jaka energija i pozitivne misli, pratiće vas tokom januara.

Vodolija

Posao

Do zaposlenja dolazite na lakši način, najverovatnije preko starih uticajnih prijatelja. Ako ste u radnom odnosu, ova godina vam kreće sjajno. Vaša spremnost da ulazite u nove projekte, promene koje su zahtevne, doneće vam veliki uspeh u karijeri. Vreme je za dokazivanje. Samo napred.

Ljubav

Januar obećava mnogo toga. U prvoj polovini meseca, značajno će biti zastupljene tajne ljubavi, kao i ljubavi sa partnerom koji je negde daleko u inostranstvu. Dolazite u kontakt sa starom tajnom ljubavi. Svojim stavom utičete na dalji tok dešavanja. Zamerkama i kritikama, nećete ništa postići. Budite prijatni pri vašem susretu, ako želite nastavak ove ljubavne priče. U ovom periodu su vam omogućeni svi vidovi pomirenja. Kako sa tajnim partnerom, tako i sa starom ljubavi sa kojom ste se odavno rastali, pa čak i izgubili nadu za pomirenjem. Preko posla kojim se bavite dolazi do prve informacije ili kontakta. Za nove ljubavi vam je naklonjenija druga polovina meseca. Tada ćete i sami više biti zainteresovani za nešto novo i originalno. Tu je i jedna starija osoba, koja ne odustaje od vas.

Zdravlje

Ako ste uspeli da prihvatite svoju realnost, pokreće vas jaka energija i optimizam. Zdravstveno se odlično osećate.

Ribe

Posao

Sve ono što ste isplanirali i dogovorili krajem prošle godine, sada bi trebali pokrenuti. Tokom januara vas očekuju bolja primanja. Ako ne preko posla kojim se bavite, otac, parnter ili neka druga muška osoba, prirediće vam prijatno iznenađenje u vidu novca. Sve ono što radite iz zadovoljstva, donosi uspeh.

Ljubav

Susret sa bivšim partnerom ili starom simpatijom u vama će pokrenuti burne emocije. Ukoliko želite nastavak priče, prijatelji su ti koji će vam omogućiti kontakt. Da li je to dogovoreni izlazak u novo društvo ili neki drugi plan... Koliko god da vam stara ljubav deluje hladno, ne verujte prvom utisku. Budite ono što jeste, ako želite da ostavite dobar utisak. Nalazite se u periodu koji već dugo traje, a trajaće još, kada vam je omogućeno da dođete do dobrih ostvarenja na ljubavnom planu, ma šta da vam je cilj. Januar je i te kako dobar za pomirenja. Ali i za izbor novog parntera, koji će odigrati vrlo važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Možda se radi i o budućem bračnom parnteru. Inspirišu vas izrazito markantni partneri, koji su po nečemu drugačiji... deluju vam misteriozno.

Zdravlje

Dobro znate šta vam prija, a šta ne. U tom skladu se ponašajte i bićete u punoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: