Godišnji horoskop za 2014. godinu - Vaga

Pročitajte šta čeka Vage u 2014. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Utorak, 17.12.2013.

00:00

Default images

Posao

Ova godina vam donosi pokretačku snagu, ali na jedan smiren i strpljiv način. Glavna tema interesovanja će vam biti novac i svi vidovi trajnih materijalnih dobara. Ta odlučnost ka sticanju je pokrenuta konkretnim ciljevima, da li kupujete kuću, stan, ulažete u budućnost ili želite da sve što možete ostavite na štednju. Prva polovina godine vam je izuzetno naklonjena za napredovanje u karijeri, prelazak u drugu i bolju firmu, dobitak dugo željenog posla, ako niste zaposleni. Ali tu je i mogućnost odlaska u inostranstvo, gde idete posla radi. Dok druga polovina godine donosi prve povoljne rezultate, svega onoga na čemu ste radili u prethodnom periodu. Tada dolazite i do novih poznanstava sa uticajnim osobama, kao i sa strancima. Ova godina govori o poslovnom uspehu kao i sticanju značajnije finansijske stabilnosti.

Ljubav

U braku, vezi, pa i pri izboru novog partnera, neophodno je da više verujete u sebe. Radite na svom samopuzdanju, ako želite da vam ova godina donese lepa ljubavna ostvarenja. Naročito bi bračni partneri morali imati više sluha za suprotnu stranu i nađu prilagodljiva rešenja za sve ono što kvari njihov odnos. Dobro bi bilo, kada bi uspeli smirenost i pozitivnu pokretačku snagu koju imate u pogledu vaše karijere i novčanih ostvarenja, da na neki način prenesete i u emotivne odnose. Od vaše odlučnosti i želje za promenama u odnosima, tokom januara i dobrim delom februara, mogli bi vratiti harmoniju u vaše odnose, ali i ostvariti uspešno pomirenje sa već bivšim partnerom. Partner vam neće lako poverovati, zato ne odustajte i idite ka svom cilju dokazujući se. Novi početak je pred vama i to sa osobom sa kojom postoji razlika u godinama, a već ste je jednom odbili. U februaru bi lako mogli ući u vezu sa zauzetom osobom, koja se bavi neobičnim zanimanjem ili je sama po sebi neuobičajena. Drugom polovinom februara i tokom marta, je pravo vreme za novi početak. Sve vam lakše ide nego inače. U aprilu će biti aktuelne ljubavi preko posla, da bi maj omogućio mnogim pripadnicima ovog sazvežđa da uđu u brak, ili tako nešto planiraju. Juli i avgust će obeležiti izuzetno sretne ljubavi. A samo leto vam nudi više druženja, kao i ljubavi. Septembar i oktobar će takođe biti vrlo uspešni. S tim da ćete najbolji kontakt ostvariti sa stabilnim i tradicionalnim partnerom. U novembru će biti mnogo ljubomore, ali i naglih ulazaka u strastvenu vezu. U decembru će mnogi uživati u skladnoj ljubavi. Nešto novo i lepo dolazi preko inostranstva.

Zdravlje

Glavni zadatak ove godine je da radite na svom samopouzdanju, da verujete u sebe i eliminišete bilo koji oblik 'straha', nesigurnosti... što bi moglo povremeno da se probudi u vama. Ovo je ključna stvar za uspešno funkcionisanje i dobro zdravlje. Takođe vam se preporučuje da vodite računa o svojoj ishrani. Post bi na vas blagotvorno delovao. Svakako i zdrava ishrana. Okrenite se zdravom načinu života i zdravlje će vas služiti mnogo bolje nego prethodnih godina. Mart bi vam mogao doneti prehladu. Dok su tokom leta moguće reakcije na koži. Jesen ukazuje na osetljive sinuse. Uglavnom će vas pratiti dobro zdravlje.

_____________________
Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs
Piše: Astrolog Biljana Klark 0906-200-600
foto: Bec Morris/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: