Zavodite i vi kao Dita fon Tiz

Više smo navikli da je gledamo dok skida grudnjak i zavodi nas resicama okačenim o bradavice, ali zvezda burleske Dita fon Tiz je odlučila da se (malčice) više pokrije i obuče u komplet donji veš za novu kolekciju koju je dizajnirala za britansku robnu kuću Debenhams.

Izvor: B92

Sreda, 21.11.2012.

13:27

Default images

Linija Von Follies je pre osam meseci predstavljena u Australiji a sada je dostupna u Britaniji i ostatku Evrope. Kolekcija odiše stilom karakterističnim za Ditin imidž pin-ap devojke: puno korseta, raskošnih grudnjaka, gaćica sa visokim strukom i podvezica.
debenhams.com
„Oduševljena sam što sam pokrenula ovu svoju kolekciju inspirisanu romantikom pedesetih godina”, kazala je Fon Tizova, bivša supruga rokera Merilina Mensona.
debenhams.com
„Želela sam da napravim kolekciju koja naglašava ženstvenu siluetu i koja će učiniti da se svaka dama oseti seksi. Svaki komad je omaž ženstvenosti i moje ljubavi prema starovremenom glamuru”.
debenhams.com
U kolekciji preovlađuju crvena, crna i boja kože u luksuznim materijalima poput čipke i satena i detaljima od nežnih traka i utkanih pantljika.
debenhams.com

 

Brushalteri su u veličinama korpi od A do E, jer je Dita želela da njena kolekcija bude dostupna ženama svih oblina. „Von Follies laska ženama svih veličina i oblika”, kaže Fon Tizova.

Najjeftinije gaćice koštaju 20 a grudnjaci 37 evra. 

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: