Dvoje su se tako i smuvali...

Džesika je samo želela da nauči engleski, a onda je na jednom od sajtova za online učenje jezika upoznala Kenija....

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

11:41

Default images

18-godišnja Džesika živi u Brazilu, u Belo Horizonteu, a svog verenika, 23-godišnjeg Kenija, koji je iz Belgije, upoznala je na sajtu za učenje jezika SharedTalk. Ono što je počelo iz želje da se nauči novi jezik, pretvorilo se u ljubavnu priču preko dva kontinenta, više jezika i 9.000 kilometera.

Džesikin i Kenijev blog "Ljubav udaljena 9000km" iznosi detalje njihove romanse, koja je počela u oktobru 2011. godine. Vrlo brzo njihova "veza" došla je do trenutka kada je web-kamera bila upaljena i dok spavaju, a razgovori su trajali i po 12 sati....

16. septembra ove godine Keni je zaprosio Džesiku. Ima samo jedan (mali) problem – par se do sada nikada nije sreo u "stvarnom" životu. Keni stiže u Brazil da bi se upoznao sa Džesikom 31. oktobra. Da li će njihova veza da opstane? Moguće je... Što da ne?

Džesika i Keni nisu prvi par koji se verio a da su se "videli" samo online. Jedan par upoznao se tokom online igranja (igrali su "Halo"), a njihova veza trajala je pet godina pre nego što su se upoznali lice-u-lice u martu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: