Smrt Vitni Hjuston najšokantnija vest

Smrt pevačice Vitni Hjuston izglasana za najšokantniju ''OMG!'' (Oh My Gosh) vest u svetu poznatih u prvoj polovini 2012. godine.

Izvor: B92

Subota, 15.09.2012.

09:20

Default images

Magazin ''Parade'' i ''Jahuov'' sajt koji prati poznate ličnosti - ''omg!'' udružili su se kako bi sproveli letnju anketu u oblasti pop kulture za 2012. godinu i otkrili su da je smrt pevačice, u februaru ove godine, vest koja je najviše šokirala svet - sa 50 posto glasova, prenose agencije.

Sledi vest o prizananju zvezde serijala ''Sumrak'' Kristen Stjuart da je prevarila svog dečka i kolegu Roberta Patinsona - sa oženjenim režiserom, koja je osvojila 21 procenat glasova. Treća ''OMG'' vest je razvod Toma Kruza i Kejti Holms, koja je osvojila 14 posto glasova.

Druge vesti iz šou biznisa koje su ''uzdrmale'' svet su da je novinar američke televizijske mreže Si-En-En (CNN) Anderson Kuper objavio da je homoseksualac, što je glumica Demi Mur nakon rastanka sa kolegom Eštonom Kučerom otišla na rehabilitaciju, kao i to da su se popularni holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit konačno verili. Svaka od ovih vesti je dobila po tri procenta glasova.

U anketi, čitaoci su takođe mogli da ocene ko je prema njihovom mišljenju najseksi muškarac, omiljeni serijal knjiga i najiščekivanije venčanje poznatih.

Na vrhu lista u ovim kategorijama našli su se glumac Rajan Gosling, erotski roman ''50 nijansi - siva'' i očekivani brak filmskih zvezda Dženifer Aniston i Džastina Terua.

Anketu su u avgustu sproveli magazin ''Parade'' i sajt ''omg!'' i učestvovalo je 56.000 čitalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: