Idealan broj seksualnih partnera je...

Da li postoji idelan broj bivših ljubavnika? Sudeći po najnovijem istraživanju - postoji.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.09.2012.

13:00

Default images

Kako su rezultati istraživanja otkrili, idealan broj bivših ljubavnika, pre onoog pravog, trebalo bi da iznosi 10.

Istraživači su otkrili da su i muškarci i žene bili odbijeni od potencijalnih partnera ukoliko su oni do tog trenutka imali više od 10 partnera u životu i na njih su gledali kao na promiskuitetne. Sa druge strane, osobe koje su imale manje od ovog broja partnera percipirane su kao neiskusne.

Internet sajt SeekingArrangement.com anketirao je 1.000 muških i ženskih članova tražeći idealan broj ljubavnika koji bi njihov novi partner trebao da ima iza sebe.

Polovina anketiranih žena, kao i 46 odsto muškaraca odgovorilo je da je deset partnera savršen broj, dok je 36 posto žena i 42 posto muškaraca izjavilo da bi radije izlazilo s osobom koja ima manje bogato seksualno iskustvo.

Tek 11 odsto žena i 10 posto muškaraca smatra da je idealan partner osoba koja je promenila između 10 i 30 partnera, a samo tri posto njih želelo bi da bude sa osobom koja je "posetila" više od 30 kreveta.

Međutim, mnogi za prošlost svojih novih partnera ne žele ni da znaju. Radoznalo je samo 35 posto žena, dok ih je 65 posto zadovoljno i bez ikakvih informacija. Kod muškaraca je procenat još izraženiji – njih 70 posto o bivšima ne želi da čuje ni reč.

Ovi rezultati otkrili su interesantne činjenice o vezama, kao i činjenicu da muškarci u mnogo manjoj meri tolerišu promiskuitet.

“MIslim da društvo postaje znatno tolerantnije i radoznalije kada je seks u pitanju. Das mo ovu anketu sproveli pre recimo 10 godina muškarci bez sumnje očekivali od žene da je u životu imala znatno manji broj partnera nego što je to sada slučaj. Međutim, džentlmen nikada ne pita damu za broj partnera sa kojima je delila postelju”, izjavio je osnivač sajta Brendon Vejd.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: