Najduže ime na svetu u dobrotvorne svrhe

Don Mekmanus odlučila je da zameni svoje ime za novo, za koje veruje da je najduže na svetu.

Izvor: B92

Subota, 05.05.2012.

18:20

Default images

Kako prenosi BBC, ova 41-godišnja Britanka iz Hertlpula, na severoistoku Engleske, je uzela ime od 161 reči u nadi da će tako skrenuti pažnju javnosti na svoju humanitarnu organizaciju "Red Dreams" za pomoć deci, koju je osnovala nakon smrti sina.

Njeno ime sada glasi: Red Wacky League Antlez Broke the Stereo Neon Tide Bring Back Honesty Coalition Feedback Hand of Aces Keep Going Captain Let's Pretend Lost State of Dance Paper Taxis Lunar Road Up Down Strange All and I Neon Sheep Eve Hornby Faye Bradley AJ Wilde Michael Rice Dion Watts ....

U agenciji za registraciju promena imena navode da je u poslednje vreme mnogo ljudi promenilo ime, ali da novo ime Mekmanusove "obara sve rekorde po dužini".

Gospođa Drim, kako će se Mekmanusova ubuduće oslovljavati, se ipak nada da će joj biti dozvoljeno da koristi samo inicijale ili skraćenu verziju svog novom imena na pasošu i bankovnoj kartici.

Ona je, takođe, rekla da će, ukoliko donacije njenoj fondaciji budu prevazišle zadati iznos, ona ponovo promeniti ime, ovog puta u čast svih onih koji su pomogli organizaciji od 2008. godine kada je osnovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: