Kamere snimile neobjašnjivo: Šta se to noću dešava u ovoj školi?

Priče o duhovima su očigledno mnogima zanimljive, ali ovaj događaj ne može da objasni ni direktor jedne gimnazije.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.10.2017.

12:45

Kamere snimile neobjašnjivo: Šta se to noću dešava u ovoj školi?
foto: youtube/screenshot

“Dobili smo žalbe na buku u školi tokom noći, a kada smo pustili kamere videli smo nešto što ne možemo ni da objasnimo“, rekao je Kevin Bari, direktor gimnazije Dirpark u Korku u Irskoj.

Kao što se može videti na kamerama škole, ormarići se pomeraju i otvaraju sami od sebe, knjige ispadaju iz njih, vrata se otvaraju i zatvaraju, a na hodnicima nema baš nikog.

Direktor je čak objasnio da je nekoliko dana pre incidenta jedan učenik doveo psa u školu, koji se plašio da prođe ovim hodnikm i pobegao.

Inače, za ovu srednju školu se priča da je ukleta od 1828. godine, pa nije nemoguće i da direktor doprinosi ovakvoj vrsti marketinga.

Pogledajte snimak i procenite sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: