Pojavilo se misteriozno stvorenje nakon uragana /FOTO

Posle uragana Harvi na plaži u Teksasu pojavilo se misteriozno morsko stvorenje, a biolog i stručnjak za jegulje Kenet Taj veruje da je u pitanju zmijolika jegulja sa zubima.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 14.09.2017.

08:16

Pojavilo se misteriozno stvorenje nakon uragana /FOTO
Foto: Tanjug/AP Photo/Alan Diaz

Životinju je na plaži u Teksas Sitiju pronašla Priti Desaj, koja je postavila nekoliko fotografija i zatražila pomoć na Tviteru kako bi je identifikovala.

Njen zahtev je prosleđen doktoru Taju, koji veruje da je u pitanju zmijolika jegulja sa zubima, ali navodi da je moguće i da se radi o vrtnoj ili morskoj jegulji jer sve tri navedene vrste postoje u Teksasu i imaju velike zube.

Priti Desaj, koja je na plaži procenjivala štetu od urgana kada je pronašla životinuju, rekla je za Bi-Bi-Si da je mislila da je to stvorenje iz morskih dubina koje je izbačeno na obalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: