Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka iz Banjaluke VIDEO

Melanija Tramp nije zaboravila na one koji su je podržavali dok je bila samo supruga predsedničkog kandidata Donalda Trampa. Tako je pozivnicu da prisustvuje svečanom humanitarnom balu buduće prve dame SAD dobio i Marinko Umičević, čovek iz Banjaluke.

Izvor: index.hr

Sreda, 11.01.2017.

20:56

Melanija Tramp u Belu kuću pozvala Marinka iz Banjaluke VIDEO
Foto: Gettyimages

Možda se sećate fabrike cipela koja je izradila dva para štikli za poznatu Slovenku. Marinko je njen vlasnik, a sad je dobio priliku da se druži sa Trampovima na svečanom prijemu dan pre inauguracije.

"Razveselio sam se pozivu, ali i činjenici da me Melanija nije zaboravila", rekao je Marinko za Hajat.

Poziv mu je stigao tek pre dva dana, a bal je 19. januara.

"Rekli su mi da je Melanija došla i pitala šta je s Marinkom. Oni su joj rekli da su zaboravili, zbog čega se Melanija naljutila i vikala na njih", ispričao je.

Trenutno mu najveći problem predstavlja viza, ali i avionske karte za SAD.

"Ako uspem da dobijem vizu, onda idem, ali ako ne uspem, pokušaću da odem kod Melanije van prijema i protokola. Sadašnja administracija je iz Demokratske stranke tako da i to može biti faktor, jer ipak sam podržavao suprotnog kandidata", rekao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: