Godišnji horoskop za 2017. godinu - Vage

Pročitajte šta čeka Vagu u 2017. godini na polju karijere, ljubavi i zdravlja i koji su to saveti koji im mogu pomoći u donošenju važnih odluka!

Izvor: B92

Petak, 30.12.2016.

15:11

Godišnji horoskop za 2017. godinu - Vage

Ljubav

Da, Jupiter je u vašem polju ličnosti I štitiće vas sve do oktobra 2017. godine. Ipak, nemojte zaboraviti još jednu njegovu osobinu, a to je širenje – u ovom slučaju ega, pa možete odjednom pomisliti da znate ama baš sve najbolje I da vaša treba uvek da bude poslednja. Ako ste u bračnim vezama, nisam sigurna da ćete na ovaj način moći da funkcionišete sa partnerom, pogotovo u periodu do proleća, a I još par puta tokom godine u koju ulazite. Nemojte se iznenaditi ukoliko bračni partner odbije da vam se pokloni I prizna vam da ste u pravu, pogotovo ako budete pokušavali da ga ograničite I budete mu nametali svoju volju. Ni vi sami ne želite da vam neko govori šta morate da uradite I pokušava da vas sputa, pa to isto nemojte primenjivati ni na osobu koju volite. Inače, da bi vam bilo jasno o čemu pričam – ovo je godina kada će broj razvoda biti povećan, pa nemojte da se I vaša bračna zajednica nađe u ovoj statistici. Kompromis, kompromis, kompromis, diplomatija I lep način funkcionisanja – I sve će biti u apsolutnom redu. Neka je slična situacija I u dužim emotivnim vezama. Vama je možda dosta devojačkog/momačkog života, želite što pre da se sredite, smirite I da oformite svoju porodicu. Možete osećati da vam vreme leti I iz tog razloga potencirati da sa voljenom osobom što pre dođete do zajedničkog života, braka. Ok, nije vaš plan ni malo loš, ali biste trebali I da pitate drugu stranu da li je spremna za tako nešto. Zapamtite, što više budete “zatezali”, veći će otpor druge strane biti. Pustite neka stvari idu svojim tokom, jer definitivno idu u vašu korist! Ako ste sami, zapamtite da je 2017. prvenstveno godina vašeg zabavnog I veselog života, kao I provoda. Da se ne lažemo, imaćete par “izleta” koji će malo mirisati na neobavezno, ili na neke prijateljske “kombinacije” a neki od vas neće moći da se odupru tome da jedan te isti odnos započinju po više puta i da “podgrevaju sarmu”. Ono što vam je zaista potrebno, a što može doneti stabilan I trajan odnos kreće od leta. Zato se malo opustite I uživajte u ovoj godini!

Posao

Godina vašeg izbijanja u prvi plan, veće ambicioznosti, ali I mogućnosti za dodatno usavršavanje, obuku, učenje. Imaćete velike blagodeti od posećivanja seminara, kurseva, jer vreme je da naučite ono što ne znate, kao I da proširite postojeće znanje. Definitivno ćete kao magnetom privlačiti srećne okolnosti, ali nemojte da dozvolite da vas ovo ulenji, pa da se samo izvalite I čekate da vam Jupiterovi darovi padaju sa neba….ne kažem da se to neće desiti, jer hoće – ali nemojte zaboraviti – ovaj blagotvoran uticaj će proći I ako ne izgradite strukture koje će trajati, u njima ćete uživati samo na kratko. Zato drage moje, za vas ove godine važi krilatica – pokreni se I daće ti se sve što poželiš! Mnogi od vas će shvatiti da svoje talente I sposobnosti traće na postojećim radnim mestima, I ukoliko nadređeni ne budu spremni da vam izađu u susret I pruže vam ono što zaista zaslužujete, lepo ćete pokupiti svoje pinkle I otići. Na nešto mnogo bolje, naravno. Ova 2017. donosi promene, ali te promene idu u vašu korist, zato budite hrabra srca, rizikujte po malo, da biste dobili ono što priželjkujete – prvo mesto! Sa Jupiterom u polju ličnosti, tražite najbolje! Mogu vas kolege smatrati sujetnima, preponosnima I osobom koja je puna sebe, ali izvinite – vi ste u svom poslu odlični I sada je vreme da to svi saznaju, cene I priznaju!

Zdravlje

Fizička aktivnost! Nema šale, nema odlaganja u varijanti “počinjem od ponedeljka”, nema izgovora, jer ako ne budete u pokretu, napravićete od sebe krofnu u rekordnom roku. Zdrava hrana! Proverite, istražite, sagledajte šta je to što vašem organizmu godi I pridržavajte se saveta stručnjaka. Imunitet će vam često biti slaba tačka, a postojaće periodi kada ćete biti I pod velikim stresom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: