Operisala se da liči na seks lutku, hipnozom se zaglupljuje: "Muškarci me hvale, porodica podržava"

Manekenka Safir Sejnt potrošila je oko 75,000 dolara na plastične operacije, kako bi ličila na seks lutku.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 07.06.2020.

09:20

Default images

Osim toga, ona se podvrgava hipnozi svakog dana, kako bi dodatno "zaglupela".

Kako prenosi britanski list The Sun, ona je grudi povećala tri puta, a osim toga, liposukciju je uradila bar deset puta. Sve ove estetske zahvate je uglavnom plaćao njen 76-godišnji partner, koji je sada već bivši.

"Celog života sam htela da budem seks-ikona i predmet požude. Još kada sam bila mala, sanjala sam da mi neko sve plaća i da živim u Holivudu", rekla je ona.

Osim dosadašnjih operacija, ima i poduži spisak onih koje tek planira da uradi: Tu spadaju implanti na zadnjici i obrazima, operacija očiju, još liposukcije i još veće grudi, operacija nosa, ali i uklanjanje rebara, kako bi mogla da obuče korsete.

Kako kaže, najviše negativnih komentara na društvenim mrežama dobija od žena, alii muškaraca koji bi želeli da budu sa njom, a ne mogu. Ipak, tvrdi da je više onih pozitivnih.

"Po ceo dan dobijam pozitivne komentare od muškaraca, koji mi stalno govore kako sam lepa. Osim toga, i porodica me podržava", rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: