(Ne)prikladno (ne)prilici

Pitanje: Da li na bratovu svadbu, 15.maja, mogu da odem u belim plitkim pantalonama koje su gore šire, imaju dve faltice, a dole su sve uže, crvenim cipelama na visoku štiklu i sa otvorenim prstima, mornarskoj polo majci s teget belim prugama, dugačkim zlatnim lancem sa priveskom u obliku sidra i crvenom torbicom? Sve je jako trendi, ali da li je prikladno, tj.dovoljno svečano...Imam 19 god., 168cm, 54kg. Pomozi mi,  please, daj još neke ”fensi” predloge. - Ester Hiber

Izvor: B92

Sreda, 10.05.2006.

14:44

Default images

Ika: Draga Ester, svaka kombinacija je fenomenalna, ako se ti dobro, udobno i zadovoljno osećaš. Savet koji bih dala svima koji imaju nedoumicu u odnosu na priliku prema kojoj se “sređuju” i kojima treba da prisustvuju, drage volje ili ne, jeste da se okanu pedrasuda koje su nametnute ili koje inhibiraju neke naše želje. Naravno da ponešto mora zavisiti i od godina i od kulture, ali su očaravajuće esencije zavodljivih mirisa tela i kose i osmeh imperativi. Ostalo je stvar inspiracije.

Stvari koje si odabrala sasvim su ok. Primećujem i da si ih sa pažnjom kombinovala. Jedino bih zamerila ukoliko bi majica mornarskih pruga i boja bila isuviše kratka (go stomačić nikako). Pantalonice su jako zanimljivog kroja i mislim da su crvene cipelice odličan izbor! Pošto će, zasigurno, da dođe do plesa i vrckanja, a sigurna sam da nećeš štedeti stopala, preporučila bih “Scholl”-ove party feet uloške, koji veoma pomažu u duuugoj uživanciji na visokim štiklama... Što se tiče torbice, nemam ništa protiv što su u istom koloru sa cipelicama, ali nemoj oklevati ni da sve potrepštine za taj prelepi dan smestiš i u torbicu bilo koje druge boje. Nešto mora i da potpuno odskače od svega, zar ne? Lančić će zaista zasijati!

Poslednji savet, u tu torbicu stavi koju maramicu da utapkaš suzice radosnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

101 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: