Kako postići da brže svrši?

Danas baš nije vaš dan i radije biste spavali nego po njemu skakali do iznemoglosti. Pogledajte kako možete ubrzati njegov orgazam i tako sebi omogućiti svoj zasluženi san!

Autor: Sandra Jović
Izvor: Sexation

Izvor: B92

Sreda, 04.02.2009.

01:00

Default images

Naravno, postoje dani kada smo mi žene bezvoljne i nimalo nam nije do milovanja i ljubljenja sa svojim partnerom. Ali šta učiniti kada vaš partner to ludo treba i istrajava na ljubljenju, iako mu objašnjavate da ste vrlo umorni i pospani?

Rešenje za to nalazi se nešto niže, pa pročitajte savete koje je Paul Joannides dala u knjizi "Legnimo":

Ako kožicu njegovog razbojnika zategnete do dole, stimulacija će biti mnogo intenzivnija, i on će svršiti mnogo brže. Naravno, ako ne bude zadržavao ejakulaciju, a time i vaše zadovoljavanje.

Frenulum je najosjetljiviji dio muškog uda. To je onaj deo penisa koji se nalazi neposredno ispod glavića i izgleda kao da je tamo penis zatisnut, da ima šav. Nadraživanjem tog dijela ubrzali biste ejakulaciju, naročito ako upotrebite lubrikant, koji će navlažiti suvu kožu. Ako ga zadovoljavate ustima, možete vrhom jezika dražiti frenulum, a kada to radite rukama, tokom glađenja penisa stisnutim prstima klizite preko tog područja. Pazite da pritisak ne bude prejak, jer prebrzo ili presnažno mrcvarenje penisa može izazvati njegovu neosetljivost. Posledica toga će biti da još dosta vremena nećete moći leći i zaspati.

Kod takozvanog "drkanja" nemojte zaboraviti nauljiti ruke, nakon toga uzmite penis celim dlanom i spiralno ga pomerajte gore-dole. To izgleda kao da u ruci imate kornet sa sladoledom u dve spiralno opletene boje, crvenom i zelenom, a vi pratite samo jednu od njih. Isto to možete, tokom oralnog zadovoljavanja, pokušati ustima, samo nemojte preterivati jer biste magli iščašiti vrat.

Nema ničeg uzbudljivijeg od žene koja miluje svoje bradavice ili međunožje. To će neke muškarce toliko uzbuditi da će sami početi masturbirati. Dakle, ako ste toliko umorni da se ne želite glavom spustiti među njegove noge i oralno ga zadovoljiti, tada će to biti odličan trik, koji će vam vrlo brzo doneti željeni san.

Želim vam mnogo uspeha i užitaka.

Više o sličnim temama možete saznati na internet sajtu Sexation

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: