Veze i odnosi

Muškarci koji su imali seks sa čudnim stvarima

Policija u Švedskoj istražuje slučaj muškarca koji je uhvaćen kako ima seksualne odnose sa biciklom. Čoveka su snimile kamere za nadzore nakon što je vlasnik bicikla odlučio da uhvati osobu koja mu je sekla gume. Iako je ovaj događaj prilično čudan, on ipak nije najčudniji kada su u pitanju muškarci koji su imali seks sa čudnim stvarima.

Nedelja, 30.06.2013.

19:53

Autor: The Sun

Default images

Podeli:

Muskarci koji su imali seks sa cudnim stvarima Trotoar Tinejdzer u Skotskoj uhapsen je zato sto je pokusavao da ima seksualni odnos sa trotoarom. Ovaj bizaran dogadjaj desio se nakon sto je covek navodno popio pola flase vodke dok je bio na lekovima. Bastenski sto Policija je 2008. godina pozvana da ispita navode da je covek imao seks sa bastenskim stolom. Komsije su tom prilikom izjavile da su videle coveka kako podize metalni sto i pokusava da ima seks sa njim u sred belog dana. Bandera Covek je 2008. godine uhapsen u Viltsiru zbog toga sto je simulirao seksualan odnos sa banderom. Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i uhapsila coveka. Usisivac Poljski radnik uhapsen je zbog toga sto je imao odnose sa usisivacem. On je radio na izgradnji jedne zgrade u Londonu kada su ga kolege uhvatile na delu tokom pauze. Covek je u svoju odbranu izjavio da je susio svoj donji ves i da je to cesta praksa u njegovoj zemlji. Ograda To sto je neko pijan ne znaci da moze da radi sta god zeli. Covek je uhapsen zato sto je pokusao da ima seks sa ogradom u Londonu. Splav na naduvavanje Splavovi su prilicno beskorisni kada se nalaze van vode, medjutim, ovo ne vazi za Edvina Carlsa iz SAD. Edvin je uhvacen u jednoj ulicici sa splavom na naduvavanje, a policajci koji su ga zatekli opisali su situaciju kao seksualan cin u nastajanju. Tegla sosa za pastu Policija je napravila pravu poteru automobilima nakon sto je uocila coveka kako ima seks sa teglom sosa za pastu pored puta. Celicna cev Za ovo ne postoji mnogo izgovora. Cetrdesetogodisnjak je uhvacen kako ima seksualni odnos sa celicnom sipkom kada je bio primoran da pozove pomoc zato sto se njegov polni organ zaglavio u cevi. Vatrogasci su proveli trideset minuta pokusavajuci da ga oslobode, da bi na kraju problem bio resen sekacem za metal. Ulicni znakovi Covek je 2007. godine uhapsen nakon sto je u zenskoj odeci uhvacen u basti. On je sa sobom imao kameru na kojoj su se nalazili snimci koji ga prikazuju kako ima seksualne odnose sa bronim ulicnim znakovima. Klupa u parku Covek iz Hong Konga morao je da pozove hitne sluzbe nakon sto se zaglavio dok je imao seks sa klupom u parku. www.sxc.hu Policija u Svedskoj istrazuje slucaj muskarca koji je uhvacen kako ima seksualne odnose sa biciklom. Coveka su snimile kamere za nadzore nakon sto je vlasnik bicikla odlucio da uhvati osobu koja mu je sekla gume. Iako je ovaj dogadjaj prilicno cudan, on ipak nije najcudniji kada su u pitanju muskarci koji su imali seks sa cudnim stvarima. The Sun Policija u Svedskoj istrazuje slucaj muskarca koji je uhvacen kako ima seksualne odnose sa biciklom. Coveka su snimile kamere za nadzore nakon sto je vlasnik bicikla odlucio da uhvati osobu koja mu je sekla gume. Iako je ovaj dogadjaj prilicno cudan, on ipak nije najcudniji kada su u pitanju muskarci koji su imali seks sa cudnim stvarima.

Trotoar

Tinejdžer u Škotskoj uhapšen je zato što je pokušavao da ima seksualni odnos sa trotoarom. Ovaj bizaran događaj desio se nakon što je čovek navodno popio pola flaše vodke dok je bio na lekovima.

Baštenski sto

Policija je 2008. godina pozvana da ispita navode da je čovek imao seks sa baštenskim stolom. Komšije su tom prilikom izjavile da su videle čoveka kako podiže metalni sto i pokušava da ima seks sa njim u sred belog dana.

Bandera

Čovek je 2008. godine uhapšen u Viltširu zbog toga što je simulirao seksualan odnos sa banderom. Policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i uhapsila čoveka.

Usisivač

Poljski radnik uhapšen je zbog toga što je imao odnose sa usisivačem. On je radio na izgradnji jedne zgrade u Londonu kada su ga kolege uhvatile na delu tokom pauze. Čovek je u svoju odbranu izjavio da je sušio svoj donji veš i da je to česta praksa u njegovoj zemlji.

Ograda

To što je neko pijan ne znači da može da radi šta god želi. Čovek je uhapšen zato što je pokušao da ima seks sa ogradom u Londonu.

Splav na naduvavanje

Splavovi su prilično beskorisni kada se nalaze van vode, međutim, ovo ne važi za Edvina Čarlsa iz SAD.

Edvin je uhvaćen u jednoj uličici sa splavom na naduvavanje, a policajci koji su ga zatekli opisali su situaciju kao seksualan čin u nastajanju.

Tegla sosa za pastu

Policija je napravila pravu poteru automobilima nakon što je uočila čoveka kako ima seks sa teglom sosa za pastu pored puta.

Čelična cev

Za ovo ne postoji mnogo izgovora. Četrdesetogodišnjak je uhvaćen kako ima seksualni odnos sa čeličnom šipkom kada je bio primoran da pozove pomoć zato što se njegov polni organ zaglavio u cevi.

Vatrogasci su proveli trideset minuta pokušavajući da ga oslobode, da bi na kraju problem bio rešen sekačem za metal.

Ulični znakovi

Čovek je 2007. godine uhapšen nakon što je u ženskoj odeći uhvaćen u bašti. On je sa sobom imao kameru na kojoj su se nalazili snimci koji ga prikazuju kako ima seksualne odnose sa bronim uličnim znakovima.

Klupa u parku

Čovek iz Hong Konga morao je da pozove hitne službe nakon što se zaglavio dok je imao seks sa klupom u parku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.