Recepti

Ćevap od bele ribe

Sastojci: 2 kg bele rečne ribe, 1 glavica crnog luka, 5 čena belog luka, 2 supene kašike vegete, 1 kašičica soli, biber po ukusu, 1/2 l ulja

Petak, 06.07.2012.

12:52

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Cevap od bele ribe Priprema Bela riba se ocisti i odstrani od kosti. Ribu samleti na vodenici za meso 2 puta. Beli i crni luk se takodje samelje na vodenici za meso i sjedini se sa ostalim sastojcima. Ribu i sastojke lepo umesiti (jediniti) i ostaviti u frizideru da odstoji jedan dan. U zagrejanom ulju ili na rostilju peci formirane cevape dok ne porumene. Prijatno. Za jos recepata posetite www.kuvajsam.com rassiel/flickr Sastojci: 2 kg bele recne ribe, 1 glavica crnog luka, 5 cena belog luka, 2 supene kasike vegete, 1 kasicica soli, biber po ukusu, 1/2 l ulja Sastojci: 2 kg bele recne ribe, 1 glavica crnog luka, 5 cena belog luka, 2 supene kasike vegete, 1 kasicica soli, biber po ukusu, 1/2 l ulja

Priprema

Bela riba se očisti i odstrani od kosti. Ribu samleti na vodenici za meso 2 puta. Beli i crni luk se takođe samelje na vodenici za meso i sjedini se sa ostalim sastojcima.

Ribu i sastojke lepo umesiti (jediniti) i ostaviti u frižideru da odstoji jedan dan. U zagrejanom ulju ili na roštilju peći formirane ćevape dok ne porumene.

Prijatno.

Za još recepata posetite www.kuvajsam.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare