Nismo dugo videli zanimljiviji oglas za posao

Društvene mreže eksplodirale su nakon današnjeg objavljivanja Lilly-evog oglasa za posao u kojem kompanija traži 10 pripravnika na poziciji regionalnog menadžera i to putem do sada neviđenog konkursa.

Život

Izvor: PR

Petak, 22.09.2017.

16:20

Default images

Šarena zavrzlama privukla je pažnju i brojnih čitalaca dnevne štampe kojima se najviše dopao nesvakidašnji duhoviti ton oglasa koji najbolje opisuje atmosferu ovog domaćeg lanca drogeria.
Iz kompanije poručuju da je drugačiji način pozivanja kandidata definitivno bio dobar potez, imajući u vidu da je posle samo jednog dana od objavljivanja konkursa na adresu Lilly-a stigao veliki broj prijava.

Maštovit i šaljiv pristup poslodavaca pri zapošljavanju novih kandidata nije uobičajena stvar, te verujemo da će ih takva praksa očekivati i na budućem poslu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: