Otvaranje Top Shop prodavnice u Ušću: Dođi i pomozi!

Studio Modena poziva sve Beograđane na otvaranje najveće TopShop prodavnice novog dizajnerskog koncepta u Srbiji.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.03.2015.

10:14

Default images

Ovo je 22. maloprodajni objekat kompanije „Studio Moderna“, uz to i najveći u regionu. Ovoga puta, pored želje da otvaranje novog objekta proslavimo sa vama – neophodna nam je i vaša pomoć…

Pridružite nam se da zajedno pomognemo onima kojima pomoć najviše treba!

Mnogo je razloga da sutra dođete, ali humanost je ispred svega

Od kupovine svakog proizvoda baš u ovoj novoj prodavnici i to sve do kraja aprila, odvajamo sredstva za nabavku preko potrebnog Bioimpedanca aparata za odeljenje nefrologije dečije bolnice u Tiršovoj.

Zabava za decu i roditelje!

Uz to, pripremili smo i bogat zabavni program. Pored dečijeg hora „Čarolija“ predvođenog Leontinom, dočekaće vas i poznata voditeljka Ena Popov, a najavljeni su i mnogi drugi predstavnici javnog i kulturnog života – Suzana Mančić, Snežana Babić, Tanja Banjanin, Goca Tržan, Bilja Krstić i drugi.

Uz zabavni i svečani program, pripremili smo i prigodne poklone za naše posetioce i predstavnike medija. Dok se upoznajete sa asortimanom poznatih brendova Dormeo, Delimano, Walkmaxx - probajte i ukusne delicie iz Delimano Delicia posuđa, a uz njih i prirodne Nutribullet sokove.

Zabavite se i obavezno povedite svoje mališane – jer smo i za njih pripremili super zabavan program!

Studio Moderna brendovi

Top Shop i drugi brendovi zastupljeni u ovoj prodavnici razvijeni su u kompaniji Studio Moderna. Studio Moderna je vodeća multikanalna i DRTV kompanija u srednjoj i istočnoj Evropi, sa više od 300 miliona kupaca i više od 7000 zaposlenih, u preko 20 zemalja.

Kompanija Studio Moderna posvećena je razvoju vlastitih uspešnih brandova kao što su Dormeo, Delimano, Walkmaxx, Kosmodisk, Wellneo, LiveActive. Pridružite nam se zato danas, 19.03.2015. u 18h u Ušće Shopping Centru u Beogradu (lokal odmah pored supermarketa Idea) Sa radošcu Vas očekujemo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: