Treća sezona "Kuće od karata" na Pickboxu

Seriju "Kuća od karata" za koju je Kevin Spejsi napokon dobio Zlatni globus domaći gledaoci će moći da pogledaju u celini na Pickboxu, već od sutra, 28. februara.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.02.2015.

08:00

Default images

Najnovija, 3. sezona ovog napetog političkog trilera dostupna je u celini, a ako ste slučajno propustili da pogledate seriju o kojoj svi pričaju, krajnje je vreme da počnete. Na Pickboxu su dostupne i kompletne 1. i 2. sezona, pa sve nadoknadite tokom nekoliko dana maratona. Radnja Kuće od karata vrti se oko pokvarenog političara Frenka Andervuda i njegove jednako zle žene Kler, a u 3. sezoni Frenk je postao predsednik SAD.

Mrzite gada u Beloj kući? To je u redu. Svi ga mrze.

Pre nego što nam na vrata zakucaju CIA, FBI i druge tajne službe, pričamo o predsedniku Frenku Andervudu iz opako napetog političkog serijala Kuća od karata.

Zamislite političara koji provede život gradeći karijeru u stranci, osobu koja krije prljave tajne svojih kolega, zna njihove loše navike. Sve što nikada ne bi trebalo da izađe u medije. Zamislite da taj čovek ima mentalitet plaćenog ubice, negde između superzlog genija i terminatora T-1000, samo sa boljim poznavanjem retorike. To je Frenk. Kad ga ekipa iz stranke izda za "dobro stranke i naroda", Frenk je uvređen i želi obećanu političku moć. Lagaće, ulizivati se, spletkariti i podilaziti, ali i uprljati ruke ako treba. Za ulogu ovog zlikovca Kevin Spejsi je dobio Zlatni globus nakon 8 pokušaja. Prilikom preuzimanja nagrade izjavio je: "Ovo je samo početak moje osvete".

Jedina gora od Frenka je njegova žena

Ah, Kler. Visoka, vitka plavuša u najboljim godinama (odlično je glumi Robin Rajt) želi da spasi planetu, vodi razne humanitarne ogranizacije i organizuje dobrotvorne večere, ali se ne libi da iskoristi svoje saradnike, da prebaci na njih krivicu, pa čak i da medijski ocrni i uništiti svoje ljubavnike ako će to koristiti planovima Andervudovih. Hladna kao led, opasna kao poskok i spremna na sve, Kler je strašnija nego Frenk. Nakon 2 odgledane sezone, nismo videli da se ikada iskreno nasmejala.

Opasne namere

Da ne bismo kvarili neprijatna iznenađenja i opake spletke koje se provlače kroz Kuću od karata, samo ćemo reći da je Frenk na početku 3. sezone predsednik SAD-a, što samo znači da raspolaže povelikom moći, mnoštvom agenata i veza kojima će moći da učini šta god poželi. Biće ili po njegovom ili... Vas neće biti.

Gde možete da pogledate seriju o kojoj svi pričaju?

Frenka i Kler možete da mrzite samo na Pickboxu. Ali dobro pazite šta govorite pred malim ekranima... Jer sa Frenkom se nikad ne zna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: