Oprez: Najcrnji dan ove godine se približio!

„Po nekim predviđanjima, na osnovu prethodnih 50 godina, naredni petak 28.11. će biti najcrnji dan ove godine“, upozoravaju stručnjaci.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.11.2014.

08:57

Default images

Oni su došli do zaključka da je svaki poslednji petak u novembru crnji od prethodnih i da se taj trend nastavlja i ove godine.

Takođe savetuju da što manje vremena provedemo napolju, pa čak i da ne izlazimo nikuda taj dan.

Međutim, razloga za optimizam itekako ima, kažu oni, jer kao što nad popom stoji pop, tako i nad Crnim Petkom stoji www.crnipetak.rs.

U petak ujutru budite prvi, savetuju nadležni, i što pre saznajte sve o:
  • raznim kuhinjskim aparatima i posuđu koji će obradovati sve domaćice i olakšati im posao,
  • svakojakim fitnes spravama i rekviziti za vežbanje za ljude koji žele da budu u formi i tokom zime,
  • jastucima, pokrivačima, posteljini...uz koje je spavanje ili gledanje filmova i omiljenih serija (čitanje knjiga) u ovom hladnom periodu zaista pravi užitak
  • i još mnogo toga... Preko 150 artikala uz popuste do čak 70% koji će vam sigurno nabaciti osmeh na lice i relaksirati novčanik!
Želite prvi da saznate zašto 28. novembra neće sve biti tako crno? Želite da u petak uhvatite najbolje popuste na preko 150 artikala, dok traju zalihe? Upišite svoju mejl adresu na: www.crnipetak.rs odmah!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: