Frutek proslavio 40. rođendan

Kompanija Fructal proslavila je 40. rođendan Fruteka, jednog od najpoznatnijih brendova namenjenog najmlađima.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.10.2014.

09:01

Default images

Ovim povodom Fructal je priredio veliku proslavu za 40. porodica iz cele Slovenije ali je kao društveno odgovorna kompanija u duhu jubilarnog rođendana Fruteka donirala 40.000 EUR, deci iz socijalno ugroženih područja i njihovim porodicama u čitavom regionu gde se prodaje Frutek (u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji).

Ovim povodom na simboličan način obeležen je važan jubilej brenda i istorija koja se piše kvalitetom od 1974. godine.
Pre 40 godina u Fructalu su razvili posebnu liniju proizvoda za bebe, iz kojih se razvio novi brend Frutek. Svi ih pamtimo po kultnom spotu: " Kuvamo i ljuštimo, režemo, seckamo ."

Od tada je Frutek svakog dana jačao, dodavajući i mnoge nove proizvode u kategoriji dečije hrane kao i sokova za malu decu. Danas se prodaje na više od 10 različitih tržišta: pored Slovenije i ostalih zemalja u regionu, Frutek jača kao brend i u Rusiji , Ukrajini , Belorusiji, Bugarskoj , Litvaniji, Letoniji i Kazahstanu.

Pored legendarnih sokova, nektara i dečije hrane Frutek, u Fructalu se već nekoliko godina proizvodi i posebna linija 100 % sokova Frutek mama.

Frutek slavi svoju 40. godišnjicu sa novim osveženim izgledom svih proizvoda. Pored toga već ovog meseca mogu se u Sloveniji pronaći na policama nove Frutek instant kašike, koje su novina u asortimanu proizvoda pod brendom Frutek. Nekoliko inovacija obećavamo i u narednoj godini za sve generacije koje odrastaju uz Frutek.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: