Zašto imate više veze sa mamutom nego što mislite?

Mamut Vas verovatno podseća ili na praistorijskog džina ili na nezgrapnog crtanog lika iz holivudskog blokbastera, ali počevši sa 31. januarom, ova životinja iz drevnog ledenog doba može imati veći uticaj na Vas nego što ste mislili.

Život

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

09:20

Default images

Od 31. januara do 3. februara u našoj zemlji se održavaju prvi Dani mamuta. Ta 4 dana na www.danimamuta.rs čeka vas super rasprodaja najrazličitijih zimskih artikala: od čizama i ćebadi do dekorativnih kalupa za ukusne kolačiće.

Kao što je i sam mamut nekada bio i ovakve rasprodaje su retke, posebno zimi, kada je čitav svet pomalo spor i uspavan zbog hladnoće. Postoji još jedna sličnost ovoj praistorijskoj životinji! Poput njenih neverovatno velikih gabarita i popusti na ovoj rasprodaji su takođe mamutskih razmera. Popusti se, za razliku od temperatura ove zime, u danima mamuta spuštaju daleko ispod nule, čak na -70%.

Iskoristite ova četiri dana i dobro se pripremite za februar, koji će po najavama meteorologa biti, baš kao što su mamuti i voleli: leden! Borite se protiv niskih temperatura niskim cenama. Iskoristite mamutske popuste, dok se zalihe ne otope! Više o Danima Mamuta klikom na: www.danimamuta.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: