Da li znate šta je Crni petak?

Upozorenje: Pre posete sajtu ne morate čitati uputstvo. Zaboravite na kontraindikacije, mere opreza i neželjena dejstva na svoj novčanik. Obavezno konsultujte www.crnipetak.rs!

Život

Izvor: B92

Petak, 29.11.2013.

09:00

Default images

ŠTA JE CRNI PETAK I ČEMU JE NAMENJEN?

Izraz „Crni petak“ je potekao iz SAD, gde prvog petka nakon Dana zahvalnosti, trgovci maksimalno snižavaju cene – čime počinje praznična sezona.

Ime je, naravno, šaljivo i nastalo je pošto se na ovaj dan najvećih rasprodaja stvaraju neverovatne gužve u saobraćaju, ispred prodavnica i u tržnim centrima. Neki od kupaca su čak i kampovali pred omiljenim prodavnicama želeći da budu prvi nakon otvaranja, kako bi imali najveći izbor…

Mi smo otišli korak dalje i sprečili gužve i neprijatnosti!

Samo danas – Premijera Crnog petka je i kod nas – i to bez redova i čekanja… Dovoljan je jedan klik da izazovete zemljotres cena. Posetite www.crnipetak.rs

PAKOVANJE:

U Crni petak upakovani su neki od najpoznatijih brendova na našem tržištu: Dormeo, Delimano, Top Shop, Walkmaxx… Odaberite neki od proizvoda kojim možete kućne poslove učiniti lakšim uz super uštedu. Učinite kuvanje jednostavnim i zabavnim, treninge kraćim, a spavanje i uživanje u kući još više opuštajućim doživljajima.

Naravno, to nije sve.

Šta se sve nalazi u izlogu danas? Pogledajte odmah na www.crnipetak.rs

KAKO (I KADA) SE CRNI PETAK UPOTREBLJAVA?

Pažnja! Zemnljotres cena traje samo danas!

ŠTA MORATE DA PROČITATE PRE UPOTREBE CRNOG PETKA?

Već ste saznali dovoljno… Ostaje samo da danas posetite navedeni sajt.

KADA NE SMETE POSEĆIVATI SAJT?

Samo ukoliko ste alergični na velike popuste. Drugih kontraindikacija nema.

UPOZORENJA I MERE OPREZA

Pre posete sajtu ne morate čitati uputstvo. Zaboravite na kontraindikacije, mere opreza i neželjena dejstva na svoj novčanik. Kupujte bez stresa. Obavezno konsultujte www.crnipetak.rs!

Zaštićen naziv sajta: www.crnipetak.rs, cene niže i do 70%

Nezaštićeno, generičko ime ovog antistres „leka“: Najbolji popusti za praznične poklone, ili zemljotres cena, ili kupovina bez stresa – odaberite po želji.

Sadržaj aktivnih supstanci: Popusti 10% do popusti 70%

Sadržaj dodatnih supstanci: Proizvodi idealni za poklanjanje i uživanje

Naziv i adresa nosioca dozvole za akciju: www.crnipetak.rs - 29. 11. 2013.

Naziv i adresa proizvođača: www.crnipetak.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: