Ko je superheroj koji šeta Beogradom?

Poslednjih nekoliko dana po Beogradu šeta novi super heroj i stvara pometnju među ljudima budeći im radoznalost.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2013.

16:33

Default images

Primećen je u centru grada, na Zemunskom keju, Kalemegdanu, u Bulevaru kralja Aleksandra, a kako saznajemo viđen je i u drugim gradovima Srbije.

Privlači pažnju svih prolaznika, bilo mladih ili starijih, a naročito dece koja ne propuštaju priliku da se slikaju sa njim, povuku ga za plašt ili pokušaju da ga nagovore da progovori i da se igra sa njima.

Onog trenutka kada ugledaju žutu, mišićavu figuru, crvene kose, plavog ogrtača, zelenih čizama i velikog slova K na grudima svi počnu da se okreću, pokazuju na njega zapitkujući jedni druge da li znaju o kome je reč i šta zapravo predstavlja to slovo na njegovom odelu.

Za to vreme ovaj zagonetan lik im samo maše, mimikom im objašnjavajući ono što ih zanima o njemu i nastavlja putem kojim je krenuo, ne otkrivajući svoj identitet.

Za sada su nepoznati razlozi postojanja ovog fenomena, zašto se pojavljuje, odakle dolazi i gde ide. Ono što svi znaju jeste da je uvek raspoložen, srećan i pristupačan, ali se ne otkriva.

Takođe, još uvek nije poznato o kome se konkretno radi, ali jedno je sigurno – svi su više nego zainteresovani da saznaju, šta ili ko se krije iza ove simpatične, upadljive i visoke pojave.

Nadamo se da neće još mnogo vremena proći dok nam ovaj moderni heroj otkrije ko je zapravo i zašto je među nama. Ipak, dok se to ne dogodi svima ostaje samo da nagađaju i sa nestrpljenjem čekaju da ga sretnu u gradu i mahnu mu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: