Kako da smršate 5kg bez muke

Kliničko istraživanje je potvrdilo da se korišćenjem Nutrico Diet programa gubi do 5 kg kao i 1-2 konfekcijska broja manje (do 5 cm u bokovima i do 7 cm u struku).

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.03.2012.

23:00

Default images

Nedavno završeno kliničko istraživanje na Nutrico Diet® proizvodima za mršavljenje potvrdilo je osnovne prednosti Nutrico Diet® programa:

· efikasnost u redukciji prekomerne telesne težine (98% zadovoljnih korisnika, prosečan gubitak 4,7 ili 3,8 kg u zavisnosti od programa)

· efikasnost u smanjenju telesnih mera (98% zadovoljnih korisnika, 1-2 konfekcijska broja)

· jednostavnost pripreme obroka (98% zadovoljnih korisnika)

· dobar ukus proizvoda: omleti, supe, testenina, sokovi, čokoladni musevi , keksi i ostali čokoladni deserti (95% zadovoljnih korisnika)

· mršavljenje bez osećaja gladi (osećaj gladi je na kraju ispitivanja bio prisutan tek kod 7,5% ispitanika)

· mršavljenje bez yo-yo efekta (yo-yo efekat nije zabeležen ni u jednoj grupi. Tokom perioda održavanja u kojem je samo jedan obrok dnevno bio zamenjen Nutrico Diet® proizvodom ispitanici nisu dobijali na težini, naprotiv došlo je do dodatnog smanjenja telesne težine)

Tokom Nutrico Diet® programa od 14 dana, uključujući period održavanja težine, ispitanici su izgubili do 10 kg, prosečno 4,7 kg.
Tokom Nutrico Diet® programa od 7 dana, uključujući period održavanja težine, ispitanici su izgubili do 6,1 kg, prosečno 3,8 kg.
Zabeleženo je i značajno smanjenje telesnih mera, sa programom Nutrico Diet® 14 dana, obim bokova prosečno je smanjen za 5 cm, a obim struka za čak 7 centimetara. Ovakvo smanjenje telesnih mera odgovara 1-2 konfekcijska broja manje.
Kliničko ispitivanje sprovedeno je na 46 žena i muškaraca sa prekomernom telesnom težinom, od čega 67% gojaznih (BMI>30).

Program je bio podjednako efikasan kod muškaraca i žena, a osobe sa višim indeksom telesne mase izgubile su više kilograma u odnosu na ispitanike sa nižim indeksom telesne mase, ali u obe grupe došlo je do značajnog smanjenja težine.

Više informacija o samom istraživanju pogledajte na web stranici: www.nutricodiet.rs ili nazovite Nutrico Diet® savetovalište (011/2606-193) i saznajte sve što vas zanima o ovoj kliničkoj metodi mršavljenja od Nutrico Diet® tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: