Glupe stvari koje su slavni izjavili za Plejboj

Nakon incidenta koji je izbio nakon intervjua koji je za list Plejboj dao Geri Oldman, rešili smo da vam damo uvid u još neke prilično kontroverzne izjave poznatih osoba za ovaj list.

Život

Izvor: Vulture

Ponedeljak, 11.08.2014.

19:45

Default images

Pogledajte koje su još zvezde podigle priličnu prašinu u svojim intervjuima za magazin Plejboj, a koje je sakupio "Vulture":

1965: Šon Koneri

Koneri je bio u sred svog Džejms Bond trenutka kada ga je Plejboj intervjuisao. Glumac je u jednom trenutku prestao da se drži „scenarija“ kada je rešio da da svoje mišljenje o tome kako treba disciplinovati žene:

„Mislim da nema ništa preterano pogrešno sa tim da udarite ženu. Udarac otvorenom šakom je opravdan – ukoliko sve druge alternative propadnu i ako ste dali dovoljno upozorenja. Ukoliko se žena ponaša kao kučka ili je histerična, onda učinite to“.

1971: Džon Vejn

Najpoznatiji glumac vestern filmova imao je puno toga da kaže o propasti filmske industrije.

Po njegovim rečima – Holivud je postao perverzan kada je počeo da snima filmove o gej muškarcima, osvrćući se na film „Ponoćni kauboj“.

Vejn je prilikom intervjua rešio da se pozabavi i složenim pitanjem boje kože: „Verujem u nadmoćnost bele rase sve dok crnci ne budu edukovani do tačke kada mogu da preuzmu odgovornost. Ne verujem da bi trebalo davati pozicije vlasti ili prosuđivanja neodgovornim ljudima“.

1976: Džimi Karter

Glasači su se u velikom broju žalili na Karterove stavove u vezi sa nevernošću: „Na mnoge žene sam gledao sa požudom u očima. Počinio sam preljubu u srcu veliki broj puta“.

1995: Snup Dog

U sred razgovora u pucanju iz kola u prolazu, novinar je Snupa Doga upitao sledeće: „Da li mislite da su nedužni prolaznici opravdane žrtve“?

“Naravno da jesu. Ukoliko želite da uklonite nekoga, a to vam je jedina prilika, ali u svom naručju ima bebu ili je sa majkom, ipak nećete propustiti svoju priliku. To je mentalitet ulice. Ukoliko propustite da učinite ono što vam je bila namera, možda sledeći put vi budete ispred njegovog nišana”.

Kasnije u tekstu Snup je takve situacije nazvao paklom, ali ipak, teško je ublažiti šok koji su prethodne rečenice izazvale.

2004: Kolin Farel

Popularni glumac rešio je da bude otvoren u vezi sa njegovim afinitetom prema drogama: “Sasvim je u redu uzimati herion, sve dok imate mere”.

Kasnije je izjavio da je taj komentar bio jedna od najvećih grešaka u njegovom životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: