Zašto se i dalje snimaju filmovi sa Adamom Sendlerom?

Neko je nedavno na sajtu “Quora” postavio pitanje: “Zašto kompanija Sony Pictures i dalje snima filmove sa Adamom Sendlerom?“. Odgovor je usledio od Kena Mijamotoa koji je nekada radio za ovu kompaniju, prenosi " Business Insider

".

Život

Izvor: Businessinsider

Utorak, 01.07.2014.

16:35

Default images

Odgovor na ovo pitanje je zapravo vrlo prost: Zato što zarađuje novac.

Adam Sendler ima gotovo zagarantovanu publiku. I iako neki njegovi filmovi nisu imali puno uspeha, on je generalno uspešan i konzistentan izvođač.

Ostvarenje „That’s my boy“ nije prošlo najbolje s obzirom da je ostvarilo profit od 57 miliona dolara u odnosu na budžet filma od 70 miliona dolara.

Međutim, njegova 2 ranija filma ostvarila su veliki profit:

Ostvarenje „Jack and Jill“ zaradilo je 150 miliona dolara, skoro duplo više od budžeta za snimanje, a „Hotel Transylvania“ je bio veliki uspeh sa zarađenih 346 miliona dolara naspram budžeta od 80 miliona dolara.

Tu je i film „Just go with it“ koji je širom sveta zaradio 215 miliona dolara sa budžetom za snimanje od 80 miliona dolara.

Ostvarenja „Grown ups“ i „You don’t mess with the Zohan“ zaradila su 217 i 200 miliona dolara naspram budžeta od 80 i 90 miliona dolara.

Pa čak je i film „Mr. Deeds“, koji mnogi smatraju za njegov najgori film, ostvario zaradu od 171 milion dolara sa budžetom za snimanje od 50 miliona dolara.

„Sony“ je očigledno pronašao uspešnu formulu koja radi uz budžet koji iznosi 80 miliona dolara, ili malo više a Sendler je svakako njen ključni deo.

Sendler je konstantan izvođač čiji filmovi zaista donose novac i sa njim je lako raditi. On nije zvezda i ne traži enorman honrar - to su sve razlozi koji će i dalje biti dovoljno dobri za snimanje novih filmova sa njim.

Iako neka ostvarenja nisu donela željeni profit, najveći deo njegovih filmova nastavlja da donosi novac. Dobar novac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: