Verovatno mrzite Kristijana Ronalda, a evo i zašto...

Verovatno mrzite fudbalsku zvezdu Kristijana Ronalda, a evo i zašto...

Život

Izvor: Businessinsider

Ponedeljak, 23.06.2014.

18:50

Default images

Kristijano Ronaldo je poznat po davanju golova, davanju neverovatnih golova, aroganciji, prenaglašenom tenu, proizvodima za kosu, podignutim kragnama, bogatstvu, lepoti i možda najviše po tome što je jedan od dva najbolja fudbalera na svetu.

Zašto ga mrzite: Najveći boj negativnih stavova prema Ronaldu vrti se oko njegove frizure koja kao da je izašla iz laboratorije specijalizovane za brigu o kosi uz pomoć gela. Ovom utisku još više doprinosi njegov nadmeni stav kako na terenu, tako i van njega, piše „Business Insider“.

Igrač Real Madrida i reprezentativac Portugala je jedan od najomraženijih velikih igrača u istoriji fudbala.

Pored brojnih incidenata koje je svojim ponašanjem izazvao na terenu, najveći deo mržnje prema Ronaldu izazvan je njegovom „metroseksualnošću“ van terena, kako objašnjava nemački magazin „Der Spiegel:

„Sa gelom u kosi, dijamantima u uvetu, njegovim plesanjem oko lopte, arogantnim osmehom i lažnim faulovima, Ronaldo se ponaša kao neko ko je zaslužio batine“.

Ronaldo je odavno zamenio Dejvida Bekama na mestu modne zvezde fudbala. Poseduje sopstvenu modnu liniju prepunu ekstravagantnih kaiševa, farmerki, mokasina i donjeg veša za „fanove koji žele da se oblače kao Ronaldo“.

Više od osećaja za modu, ljude nervira njegova sklonost ka skidanju odeće.

Nakon potpuno beznačajnog penala koji je samo potvrdio pobedu Real Madrida nad Atletiko Madridom u finalu Lige šampiona od 4-1, Ronaldo je skinuo svoj dres kako bi „stegao svoje mišiće“, kao da je u pitanju bio gol koji je odlučio meč.

Zašto možda nije tako loš: Ronaldo redovno daje novac u dobrotvorne svrhe. Daje svoj novac kako bi platio operaciju na mozgu bolesnoj deci ili žrtvama cunamija u Indoneziji. Ronaldo čini dobra dela i možda zaista jeste dobra osoba.

I zašto ne bi bio arogantan? Proglašen je za najboljeg fudbalera na svetu 2013. godine, a četiri puta je bio finalista. Pored toga, veliki sportisti poput Majkla Džordana i Maradone su tipično arogantni. Teško da je Ronaldo započeo ovaj trend.

Žestoko je bio ismevan zbog svog objašnjenja zašto ga fanovi ne vole: „To je zbog toga što sam zgodan, bogat i odličan igrač. Zbog toga mi zavide. Nemam drugo objašnjenje“.

Iako ovo može zvučati kao izuzetno uobražena izjava, u pitanju zaista jeste istina.

Ljudi ga zaista mrze jer je lep, bogat i neverovatno talentovan. I zbog toga što se zabavlja sa predivnim devojkama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: