Barak Obama bio na Marsu?

Zaboravite na Havaje, Keniju ili možda neko drugo mesto rođenja Baraka Obame jer šokantna istina o prošlosti američkog predsednika ne leži u Africi, već u svemiru.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.01.2012.

18:00

Default images

Kao mladić, u ranim 80-im godinama prošlog veka, Obama je bio dio tajnog projekta CIA-e za istraživanje Marsa. Tada budući predsednik SAD-a tamo se teleportovao zajedno s, tada budućom, direktorkom agencije DARPA.

Tako barem tvrde dvojica samoproglašenih vremenskih putnika, istraživača svemira i vladinih agenata. Endrju D. Basiago i Vilijam Stilings insistiraju da su nekada služili kao 'krononauti' pod upravom DARPA-e, prolazeći kroz sve granice prostora i vremena . I kunu se da je Barak Obama bio jedan od njih.

Internet izdanje magazina Wired u specijalu “Danger Room” donosi ovogodišnje hit teorije zavere, što luđe to bolje, a priča o marsovskom Obami prva je po redu - a prenosi Jutarnji.

Prema Basiagou i Stilingsu Obama ne laže samo o svom identitetu već i o vojnom stažu. Iako su ga politički protivnici 2008. godine napali da nikada nije služio zemlji, “prava istina” jeste da je bio dio tajnog CIA-inog intergalaktičkog programa čije se sedište 1980-ih nalazilo u jednom kalifornijskom javnom fakultetu.

Bela kuća, naravno, demantuje da je Barak Obama ikada išao na Mars.

Međutim, Obama navodno nije jedini posetio “Crvenu planet”. Uz Obamu, koji je u programu kao 19-godišnjak učestvovao pod imenom Beri Soetero, bilo je još deset mladih ljudi koji su u tajnosti teleportovani na Mars.

Današnja direktorka DARPA-e, Regina Dugan , takođe je bila 'krononaut'.

Između 1981. i 1983. Obama je navodno dva puta posetio Mars koristeći teleportacijsku komoru nazvanu “skok soba”. Međutim, nije poznato što je Obama radio na Marsu, iako Basiago i Stilings tvrde kako je cilj tih svemirskih misija bilo uspostavljanje zemaljske odbrane i “teritorijalne suverenosti”.

Obama je, čini se, bio prvi marsovski konkvistador. Jedan od starijih krononauta Ed Dejms navodno je Obami rekao da je misija – “Biti viđen, a ne pojeden”.

Dakle, ukoliko su tvrdnje Basiagoa i Stilingsa tačne, pitanje je vremena kada će se čovečanstvo kroz svemirski program vratiti na Mars, a Obama kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: