Brak: 4 stvari koje muškarci nikako ne smeju da prestanu da rade

Uzimam - reč koja među zvanicama na svadbi izaziva suze ujedno je i reč koja kod nekih muškaraca zna da izazove lenjost.

Život

Izvor: Index.hr

Subota, 11.10.2014.

08:30

Default images

Mnoge su se žene susrele s tim fenomenom - jednom kada uđu u brak, muškarci prestaju da budu romantični, pažljivi, prisutni… Iako vas žena neće terati da pokupite baš svaku svoju čarapu s poda, ali ovo su stvari koje nikako ne smete da prestanete da radite u braku.

Držite izabranicu vašeg srca za ruku

Znate one stare parove koje tu i tamo viđate na ulici i svaki put uzdahnete, jer se nakon toliko godina drže za ruku? To želi i vaša draga.

Zavodite je

Kao i na početku kada niste bili sigurni hoćete li uspeti da je osvojite pa ste se trudili. Cveće. Pozivi. Romantični gestovi. I to je nešto što žena i dalje želi, pa čak i u braku.

Planirajte romantična putovanja

Nije da ne vole da sede sa vama na kauču i gledaju televiziju, ali žene vole i romantična putovanja, jednako kao i na početku veze.

Skupljajte vaše čarape

Možda je rekla da to neće tražiti od vas, ali naravno da hoće. Niste oženili vašu majku - prljave čarape idu u korpu namenjenu prljavom vešu, a ne na pod.

Foto: Image courtesy of Ambro at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: