8 karakteristika dobrog muškarca

Da li ste se ikada zapitale kako izgledaju karakteristike dobrog muškarca. Ukoliko i dalje pokušavate da pronađete onog pravog, vrlo je verovatno da jeste.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 02.09.2012.

18:35

Default images

Pogledajte 8 karakteristika dobrog muškarca:

Vernost

Ženama je u samom vrhu stvari koje traže od muškarca vernost. Činjenica je da bi najveći broj pripadnica lepšeg pola više voleo da muškarac raskine sa njima nego da ih vara iza leđa.

Iskrenost

Ukoliko tokom razgovora primetite da je sklon da laže šefa ili čak i svoje prijatelje, takvom muškarcu se ne može verovati jer će sigurno postojati ključan trenutak u vezi kada nećete biti sugurni u njegovu reč.

Finansijski razum

Karakteristika dobrog muškarca nije to da zarađuje mnogo novca, već kako se prema njemu odnosi. Čak i muškarac koji zarađuje milione može završiti bez dinara.

Smisao za humor

Jedna od omiljenih karakteristika dobrog muškarca za žene jeste humor. Svaka žena želi da pored sebe ima muškarca koji će umeti da je nasmeje i razveseli kada je neraspoložena.

Opuštenost

Opuštenost olakšava razgovor i takvi muškarci su znatno lakši za zjednički život. Nijedna žene ne želi da ima osećaj kao da hoda po jajima svaki put kada vam se obrati.

Poštovanje

Vrlo važna karakteristika svakog dobrog muškarca jeste poštovanje. Potrebno je da ima manire i da se prema svima odnosi sa poštovanjem. On takođe mora biti osoba koja ga i zaslužuje. Jedna od najgorih stvari za ženu može biti društvo bezobzirnog i grubog muškarca, kako prema drugima tako i prema njoj.

Poštuje porodicu

Da li poštuje svoju porodicu i porodicu uopšte? Možda nije imao sreću da dođe iz savršene porodice, ali ako je poštuje i razmišlja o osnivanju svoje, onda je svakako u pitanju dobar muškarac. Potrebno je da razume važnost roditelja i da shvata sve prednosti koje porodica sa sobom nosi, ali i odgovornost naravno.

Motivisan

Ciljevi su stvari koje nas čine onakvim kakvi jemo i to je nešto što nas dodatno motiviše da radimo na sebi.

Foto: FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: