Da li ste čuli za "žene pirane"?

Bogati muškarci su u opasnosti od toga da ih u krevet odvuku žene koje žele namerno da zatrudne. „Žene pirane“ kako su nazvane, u rađanju deteta dobrostojećem čoveku vide šansu da i same poboljšaju finansijsko stanje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2012.

08:30

Default images

Sve je veći broj pripadnika „snažnijeg pola“ koji biva nasamaren od strane mnogo mlađih žena.

Takve dame nemaju želju da rade i vide svoje buduće dete kao kartu za život u blagostanju.

Termin „žene pirane“ osmislila je Britanka advokat Dajana Benusi kako bi opisala žene koje svoju nadu vide u bogatim muškarcima koje planiraju za očeve svoje dece.

Njima ne predstavlja problem ni bračni status muškarca, pa će s njim imati seks bez zaštite pod izgovorom da koriste kontraceptivnu pilulu.

„Brak nema istu funkciju kao nekad. Žene danas žele samo decu. Bebe postaju neka vrsta trofeja, ali za neke žene i izvor prihoda“, objašnjava advokat Benusi.

Ona vodi veliku advokatsku firmu koja se bavi porodičnim pravom u Birmingemu i specijalizovala je „skupe“ razvode u svojoj 30-godišnjoj karijeri.

Benusi upozorava da je muškaraca koji od nje traže pomoć zbog jedne noći sa „ženom piranom“ sve veći.

Ona dodaje da takve dame pred sudom traže finansijsku podršku naivnih muškaraca u trajanju od 20 i više godina.

„One tačno znaju gde da pronađu svoje mete. To su obično pomalo dosadni sredovečni muškarci, ne naročito privlačni, ali zato prilično bogati. Žene koje žele da ih prevare su, pak, mlade i privlačne“, objašnjava Benusi.

„Žene pirane“ zatrudne, a zatim od svoje žrtve traže stan, novac, automobil i sredstva za školovanje deteta.

Nije retkost da na sudu traže i do 5.000 evra mesečno za sebe i dete.

Dešava se i da dođe do nagodbe u kojoj se u proseku „žena pirana“ i njena žrtva „nađu“ na dva i po miliona evra odštete.

„Nisu samo žene krive za to. Glupo je da zreo muškarac pristane na nezaštićen seksualni odnos. Donekle je i on odgovoran, ako ga ulovi 'žena pirana'“, smatra Benusi.

Foto: photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: