Nedelja svesti o mozgu 2015

U Galeriji nauke i tehnike SANU sutra će biti otvorena izložba u okviru međunarodne manifestacije "Nedelja svesti o mozgu 2015" u organizaciji Studentske sekcije Društva za neuronauke Srbije.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 15.03.2015.

09:33

Default images

Postavka je ove godine posvećena susretu prošlosti i budućnosti neuronauka pod nazivom "Očevi neuronauka" i trajaće do 21. marta.

"Nedelja svesti o mozgu 2015" predstavlja međunarodnu naučno-popularišuću manifestaciju koja se održava sredinom marta svake godine širom sveta, sa ciljem popularizacije naučnih saznanja o mozgu, prilagođena svim uzrasnim grupama i nivoima obrazovanja. Pored izložbe, u Galeriji nauke i tehnike biće organizovan i bogat prateći program u vidu stručnih predavanja, interaktivnih radionica za posetioce, programa za decu i emitovanja naučnih filmova.

Podršku manifestaciji pružaju Federation of European Neuroscience Societies (FENS), Centar za promociju nauke, Kulturni centar Beograda, Medicinski fakultet u Beogradu, Biološki fakultet u Beogradu, Elektrotehnički fakultet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inžinjerstvo, Institut za biološka istraživanja ''Siniša Stanković'', Valjevska bolnica odeljenje neurologije, Kulturni centar Grad, Gete institut, Dečiji kulturni centar ''Majdan'', Klinika za neurologiju KCS, Biblioteka grada Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: