Tribina: Nauka i religija

Na CPN tribini 25. februara, u Velikoj sali SKC-a, saznaćete uzbudljive odgovore na drevno pitanje koje zapravo malo koga ostavlja ravnodušnim – zašto postoji život?

Život

Izvor: N. Božiæ

Sreda, 25.02.2015.

12:31

Default images

Zašto je nastao život? Na ovo pitanje, jedno od najstarijih kojima se čovek bavi, govoriće gosti CPN tribine „Zašto postoji život“ u sredu, 25. februara, u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra, u 19 časova.

Kao i uvek na CPN tribinama, o temi će se razgovarati iz više uglova – filozofskog, astronomskog, biološkog i teološkog.

Na tribini gostuju: dr Milan Ćirković, astrofizičar iz Astronomske opservatorije u Beogradu, dr Mašan Bogdanovski, filozof sa Filozofskog fakulteta u Beogradu, dr Aleksej Tarasov, evolucioni biolog sa Instituta za biološka istraživanja „Siniša Stanković“ i đakon Nenad Ilić. Moderator je Slobodan Bubnjević, urednik Komunikacija u Centru za promociju nauke.

Učesnici:
  • dr Milan Ćirković, astrofizčar iz Astronomske opservatorije u Beogradu,
  • dr Mašan Bogdanovski, filozof sa Filozofskog fakulteta u Beogradu,
  • dr Aleksej Tarasjev, evolucioni biolog, Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković“,
  • đakon Nenad Ilić
Moderator:
  • Slobodan Bubnjević, urednik Komunikacija u Centru za promociju nauke

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: