Prilika za IT startapove

Mreža Poslovnih Anđela Srbije 16. maja, organizuje treću po redu , FundraiseIT 2014 međunarodnu konferenciju. Prijave za besplatne treninge su otvorene sve do 07.aprila.

Život

Izvor: N. B.

Petak, 04.04.2014.

12:04

Default images

Ovogodišnje dešavanje obuhvata tri celine: Besplatne treninge za preduzetnikle, tradicionalnu FundraiseIT konferenciju na kojoj ce svoja iskustva sa učesnicima podeliti Oliver Holle, Floris Van Alkemade (osnivač Solid Ventures, biznis anđeo I serijski investitor, Layar, BoosterMedia I director TSOC) Vitaly Golomb (uspešan preduzetnik, osnivač Keen Systems i ko-osnivač Europe Venture Summit; mentor u 500 StartUPs, Innovation Nest I TechPeaks i član borda Happy Farm -Ukraijna) Maurice Beckand Verwee (investitor I osnivač Business inVentures, Crosspring, Udoc ) i drugi. Konferenciju će upotpuniti predstavljanje kompanija u ranim fazama razvoja, tj.Start-up pitching” događaj.

Kao deo ovogodišnjeg događaja FundraiseIT 2014, tokom aprila meseca održaće se i dva seta preduzetničkih treninga, u okviru kojih će svi učesnici imati priliku da čuju sve o “lean” startup modelu, korisne savete o tome kako da stvore ili poboljšaju svoj MVP (minimal viable product) koncept, testiraju svoje projektne ideje, pronađu nformacije za strateške odluke koje se tiču njihovih projekata i da se pripreme za “pitch” pred investitorima. Prijave za besplatne treninge su otvorene sve do 07.aprila. FundraiseIT 2014 konferencija se bavi razlicitim izvorima finansiranja za start-up kompanije kao sto su fondovi rizičnog kapitala (VC funds), investiranje od strane poslovnih anđela, EU fondovi, akceleratori i dr., kao i predstavljanjem iskustava u investiranju i saveta u razvoju svojih kompanija od strane uspesnih preduzetnika i investitora. Cilj FundraiseIT konferencije je da obezbedi najveću vrednost za svakog učesnika kroz direktne kontakte između predstavnika kompanija i kompetentnih serijskih investitora i preduzetnika.

Prethodni FundraiseIT događaji okupili imena kao sto su: Brad Feld (serijski investitor, osnivač TechStars i Foundry Group, investirao u preko 400 kompanija), Samuli Sirén (K- New Media GmbH & CO, poslovni anđeo i mentor u ICT sektoru, osnivač Finfortec, Ondango, Pixray), Igor Shoifot (Serijski investitor: NetworkedBlogs, PeekYou, Wanelo, Favim…), Jon Soberg (Direktor Blumberg Capital, Investitor i serijski preduzetnik: Addepar, Any.DO, ChirpMe, Coverhound), Gerald Heydenreich (Serijski preduzetnik i investitor: Pippa&Jean, OmnisMundi, BuyVIP S.L.) i mnogi drugi.

U okviru konferencije biće održani i tradicionalni deo koji se odnosi na “start-up pitching” kojima će predstavnici najperspektivnijih startup kompanija iz Srbije i regiona predstaviti svoje kompanije pred domaćim i stranim investitorima, članovima Mreže Poslovnih Anđela Srbije, članovima odbora Evropske Mreže Poslovnih Anđela i investitorima iz SAD i EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: