Završeni letnji kampovi u Petnici

U Istraživačkoj stanici "Petnica" (ISP) okončani su četvoromesečni letnji kampovi kroz koje je prošlo 57 grupa srednjoškolaca, saopšteno je danas iz te ustanove za rad sa mladim talentima.

Život

Izvor: Beta

Utorak, 04.09.2012.

18:09

Default images

Oni su učestvovali na seminarima i kampovima iz svih oblasti kojima se ISP bavi uključujući i novi program industrijskog dizajna.

Tokom tih seminara testirane su mogućnosti novoizgrađenog prostora i opreme u "Petnici" nabavljene međunarodnim donacijama i kreditima.

Rad u "Petnici" nastavlje se tokom septembra nizom programa među kojima su i međunarodni skup arheologa, studentska arhitektonska radionica, kao i dvonedeljna obuka studenata Univerziteta Dekart iz Pariza, što je prvo gostovanje Francuza u Petnici.

Od 1982, kada je osnovana, kroz Istraživačku stanicu "Petnica" prošlo je više od 250.000 đaka i studenata iz Srbije i inostranstva, kao i nekoliko hiljada njihovih nastavnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: