Prijavljivanje za Petnicu u 2011.

Istraživačka stanica Petnica, jedinstvena institucija za rad sa zainteresovanim srednjoškolcima za prirodne, matematičke, tehničke i društvene nauke, raspisala je konkurs za za prijavljivanje kandidata za učešće na Programima u 2011. godini.

Život

Izvor: B92

Petak, 08.10.2010.

21:29

Default images

Na programe od astronomije, fizike i elektronike, preko biomedicine, hemije i geologije, pa do arheologije, psihologije i lingvistike, kao i 15 drugih disciplina, se mogu prijaviti srednjoškolci iz svih škola u Srbiji, ali i drugih zemalja regiona kojima jezik nije barijera, a voleli bi da se oprobaju u naučno-istraživačkom radu, da se druže sa vršnjacima sličnih interesovanja, da nauče nešto novo, da istraže svet oko sebe.

Istraživačka stanica Petnica, podstiče sve učenike, ne samo one sa najboljim rezultatima u školi, da se usavršavaju, prošire svoje vidike i isprobaju nešto novo. Ocene nisu presudan faktor u selekciji, jer je motivacija i interesovanje mnogo važnije.

Uputstvo za prijavljivanje možete pogledati na linku. Prijavnu dokumentaciju možete poreuzeti ovde.

Rok za prijavljivanje je kraj novembra 2010.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: