Na Antarktiku pronađen misteriozni objekat?

Na najjužnijem kontinentu na Zemlji uočen je jedan misteriozni objekat.

Život

Izvor: rs.sputniknews.com

Utorak, 22.08.2017.

10:35

Na Antarktiku pronađen misteriozni objekat?
Foto: Thinkstock

Poznati uralski naučnik Valentin Degterjov, na osnovu satelitskog snimka, tvrdi da NLO leži na obodu planine na Antarktiku. On je dodao da se navodno romboidni vanzemaljski brod srušio pre stotina ili čak hiljada godina.

"Objekat je napravljen od debelog belog metala i ogroman je: njegova dužina je 30 metara, a širina 15-20 metara", dodao je istraživač. Ove dimenzije odgovaraju višespratnoj zgradi, istakao je on.

"Na Zemlji još uvek nema takvih uređaja, a očuvan je zbog niskih temperatura, jer je ležao ispod debelog sloja leda i snega", izjavio je Degterjov.

Padinu ove planine snimila je kamera NASA 2012. godine.

"Na snimku se vidi da je objekat tehnogen", objasnio je ufolog.

Kao potvrdu svojim zaključcima radio-amater je naveo tačne koordinate mesta gde se objekat nalazi — 72 ° 32'41.03 "S, 68 ° 20'1.84" E.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: