Prada: Del Toro i Kajtel sa top modelima

U „muškom” uglu su neki od vodećih glumaca današnjice. U „ženskom” su međunarodne superzvezde modnih pista.

Izvor: B92

Utorak, 25.12.2012.

16:06

Default images

Prada je otkrila novu kampanju za proleće/leto 2013. i na njoj je prava gozba poznatih lica - Harvi Kajtel, Benisio Del Toro i Aron Tejlor-Džonson za mušku kolekciju a super modeli Eva Hercigova, Saša Pivovarova i Rakel Zimerman za žensku kolekciju.
Luksuzni italijanski brend i ranije je koristio poznate ličnosti u svojim kampanjama - na aktuelnoj kolekciji za jesen/zimu 2012/13. zaštitna lica su Geri Oldman, Vilem Dafo, Džejmi Bel i Geret Hedlund.
PR kompanije je rekao da nova muška kampanja odražava „jednostavnost, fokus na detaljima i novu vizuelnu eleganciju”. Dok su muški modeli slikani u crno-beloj kombinaciji, ženski su puni boja i cvetnih dezena.
Iz kompanije kažu da su u ženskoj reklamnoj kampanji želeli da otkriju individualne karaktere modela i prikažu „Pradino viđenje moderne ženstvenosti”.
Mušku kampanju fotografisao je Dejvid Sims a žensku Stiven Majzel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: