Del Torov nagi "plen" izazvao skandal

Osim što je sjajan glumac, Benisio Del Toro (45) važi i za jednog od najstilizovanijih muškaraca na crvenom tepihu. Zato je rado viđen gost u modnoj industriji. Međutim, njegov najnoviji izlet u modne vode izazvao je burne reakcije.

Izvor: B92

Utorak, 11.12.2012.

15:15

Default images

Prošle godine zgodni Portorikanac je bio prvi muškarac - zaštitno lice Campari kalendara a sada je njegova pojava na naslovnici modnog magazina L’Officiel Hommes podstakla brojne komentare.

U decembarskom izdanju francuskog magazina Del Toro je obučen u svečano odelo i ima prepoznatljiv probitačan pogled. Međutim, naš pogled privlači naga onesvešćena devojka koju nosi u rukama (manekenka Čelsi Šuhman).
Sa umetničke tačke gledišta, fotograf Andre Saraiva je solidno uradio posao - napravio je vizuelno zanimljivu sliku i savršen izbor ružičaste za pozadinu. Međutim, pomalo uznemiruje činjenica da je devojka u Del Torovim rukama onesvešćena. Šta je trebalo da se desi neposredno pre okidanja foto-aparata? Da li je reč o dami u nevolji koju je glumac spasao ili o nečem ozbiljnijem?

Budući da je u magazinu objavljena još jedna slika obučenog Benisija i nage Čelsi, kao i čitav editorijal samo sa njom, reklo bi se da je devojka ostala nepovređena a muškarac - nezaveden.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: